Veřená zakázka

Inovace výrobního procesu a produktu DAKOBET ve vazbě na GRCA – JEDNOTNÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM PRO PLÁNOVÁNÍ PODNIKOVÝCH ZDROJŮ

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
IT
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
48810000-9 - Informační systémy,
72253000-3 - Help desk a podpůrné služby,
72253200-5 - Systémová podpora,
72263000-6 - Implementace programového vybavení
Popis:

Předmětem zakázky jsou služby. Zakázka není členěna na části. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.

Zakázka obsahuje pořízení informačního systému, včetně jeho implementace do prostředí zadavatele. Požadovaný informační systém bude zahrnovat zejména výrobu, sklady, personalistiku a účetnictví. Implementací se rozumí zajištění zprovoznění pořizovaného informačního systému na HW společnosti DAKO BRNO spol. s r. o. a zjištění tak plynulého provozu. V rámci zakázky bude pořízen také nový HW. Součástí implementace je také převedení stávajících evidovaných dat společnosti do nového informačního systému a zaškolení uživatelů. Součástí požadovaných licencí bude také zajištění roční systémové podpory v podobě aktualizací IS, help desk a hotline.

Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci a jejich přílohách.

Dle § 2e zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě je vybraný dodavatel osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly.

Zadavatel prohlašuje, že toto výběrové řízení není veřejnou obchodní soutěží ani veřejným příslibem a nejedná se o veřejnou zakázku realizovanou dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek.

Tato zakázka je součástí projektu spolufinancovaného OP PIK s názvem: „Inovace výrobního procesu a produktu DAKOBET ve vazbě na GRCA“. Projekt je u řídícího orgánu veden pod tímto registračním číslem: CZ.01.1.02/0.0/0.0/17_109/0012075.

Osobní údaje v rámci VZ jsou zpracovávány na základě nezbytného splnění právních povinností, které se na správce vztahuje (dle zákona o VŘ/PPvD). Při podpisu smlouvy s vítězným uchazečem budou zpracovávány nezbytné osobní údaje pro provedení smlouvy (jméno a příjmení jednatele, tel. kontakt a emailová adresa jednatele).

Údaje o přihlášených dodavatelích a jejich podané nabídce, tj. jméno, příjmení, název firmy, IČ a výše nabídkové ceny mohou být zveřejněny na webových stránkách zadavatele, popřípadě na jeho profilu zadavatele a dalších webových stránkách, souvisejících s veřejnou zakázkou. Podáním nabídky s tímto, stejně jako s dalším zpracováním svých osobních údajů, vyslovují dodavatelé sou-hlas dle ustanovení § 5, odst. 2, zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    04.11.2019