Veřená zakázka

INOVACE VÝROBNÍHO PROCESU A PRODUKTU DAKOBET VE VAZBĚ NA GRCA – DODÁVKA MÍSÍCÍHO CENTRA

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42611000-2 - Speciální obráběcí a tvářecí stroje
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka mísícího centra pro míchání vysokohodnotných směsí, které jsou vyráběny z velmi jemných vstupních surovin, jako jsou cementy vyšších pevnostních tříd, jemné písky, mikro/nano fillery a příměsi. Předmět plnění obsahuje také instalaci, zaškolení obsluhy, návody k obsluze a prohlášení o shodě. Dodávka musí obsahovat pouze nové zařízení (použité nebo repasované předměty dodávky nebudou akceptovány). Technické požadavky jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.

Zakázka je spolufinancována ze zdrojů Evropské unie (OP PIK).
Výběrové řízení dle Pravidel pro výběr dodavatelů v OP PIK. Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb.
Dle § 2e zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě je vybraný dodavatel osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly.

Zadavatel prohlašuje, že toto výběrové řízení není veřejnou obchodní soutěží ani veřejným příslibem a nejedná se o veřejnou zakázku realizovanou dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek.

Tato zakázka je součástí projektu spolufinancovaného OP PIK s názvem: „Inovace výrobního procesu a produktu DAKOBET ve vazbě na GRCA“. Projekt je u řídícího orgánu veden pod tímto registračním číslem: CZ.01.1.02/0.0/0.0/17_109/0012075.

Osobní údaje v rámci VZ jsou zpracovávány na základě nezbytného splnění právních povinností, které se na správce vztahuje (dle zákona o VŘ/PPvD). Při podpisu smlouvy s vítězným uchazečem budou zpracovávány nezbytné osobní údaje pro provedení smlouvy (jméno a příjmení jednatele, tel. kontakt a emailová adresa jednatele).

Údaje o přihlášených dodavatelích a jejich podané nabídce, tj. jméno, příjmení, název firmy, IČ a výše nabídkové ceny mohou být zveřejněny na webových stránkách zadavatele, popřípadě na jeho profilu zadavatele a dalších webových stránkách, souvisejících s veřejnou zakázkou. Podáním nabídky s tímto, stejně jako s dalším zpracováním svých osobních údajů, vyslovují dodavatelé souhlas dle ustanovení
§ 5, odst. 2, zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    13.09.2019