Veřená zakázka

Implementace ISO

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Jihomoravský kraj
Kategorie:
IT
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
72224200-3 - Plánování systémů pro zajištění kvality
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je zavedení systému kvality ISO 9001:2015, kdy hlavním cílem veřejné zakázky je optimalizovat postupy ve veřejné správě tak, aby městský úřad fungoval na vysoké úrovni efektivity a dosáhl maximální spokojenosti klientů (občanů, podnikatelů) s poskytovanými službami; minimalizace výdajů s tím spojených a neustálého zlepšování.
Jedná se o náročný proces, který se skládá z řady dílčích kroků. Vzhledem k náročnosti celého procesu a nutnosti udržet stálý chod městského úřadu je délka projektu stanovena na 18 měsíců tak, aby se zaměstnanci necítili pod tlakem a mohli ke své současné agendě zvládat školení k ISO a zavádění inovací souvisejících s ISO.
Součástí plnění je i vytvoření nové pozice metodika/manažera kvality, kterou budou vykonávat dva zaměstnanci městského úřadu v rozsahu 0,25 úvazku. V průběhu realizace veřejné zakázky budou spolupracovat s garantem projektu, který po odborné stránce povede realizaci aktivit a bude dohlížet na naplnění aktivity s cílem získání certifikátu. Garantem projektu bude rovněž zaměstnance městského úřadu. Garant projektu bude dohlížet na manažery kvality a metodicky je povede. U těchto pracovních pozic se jedná zaměstnance úřadu, kteří se v průběhu projektu stanou experty na oblast ISO.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    09.10.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    23.10.2017