Veřená zakázka

III/37917 LELEKOVICE, MOST 37917-1

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem zakázky je oprava mostu ev.č. 37917-1 (Most přes trať ČD Brno - Tišnov před Lelekovicemi) na silnici III/37917, který přemosťuje dvoukolejnou železniční trať Brno – Tišnov s průjezdným profilem VMP 2,50.
Nosná konstrukce a spodní stavba stávajícího mostu budou kompletně odstraněny. Původní založení na pilotách zůstane zachováno. Nová nosná konstrukce bude tvořena ocelovými nosníky tvaru I, které budou s betonovou deskou spřaženy spřahovacími trny. Parametry mostního objektu budou umožňovat obousměrný provoz vozidel a pojezd těžkých vozidel. Most je navržen tak, aby došlo ke zvětšení mostního otvoru s průjezdným profilem VMP 3,0. Pod levou římsou bude na mostě vedena definitivní přeložka STL - SO 500. Dále pod mostem bude vedena přeložka drážního kabelů VN 6 kV – řešeno v SO 424. Na pravé křídlo u opěry 2 bude navazovat nová opěrná gabionová zeď. Součástí objektu mostu je i vybudování provizorní lávky pro pěší. Na lávce bude vedena provizorní přeložka STL SO 500.1.
Součástí stavby je i úprava silnice III/37917, chodníků, opěrných stěn a doprovodných ploch. Komunikace je zařazena do funkční skupiny C jako dvoupruhová směrově nerozdělená komunikace MO2 7.5/50. Součástí stavby je rovněž přeložka veřejného osvětlení v SO 431.
Součástí zakázky je i zajištění DIO. Předpokládaný návrh objízdných tras je součástí PD.
Součástí zakázky jsou i veškeré náklady spojené s pracemi, výlukou, pomalou jízdou, náhradní autobusovou dopravou, případně s jinými náklady na dráze po dobu výstavby.
Stavba bude realizována v roce 2024-2026 v koordinaci se stavbou na železničním koridoru a v koordinaci s projednanými výlukami.
Předmětem zakázky jsou i související projekční a zeměměřičské práce.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    02.04.2024