Veřená zakázka

III/36829 Deštná - Rumberk, most 36829-1

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem zakázky je novostavba mostu v místě stávajícího mostu, který bude demolován. Součástí je i úprava převáděné komunikace v celkové délce 50 m a napojení účelových komunikací. Stavba se nachází v intravilánu obce Deštná v části Rumberk na silnici III/36829 v místě křížení s tokem Zavadilka. Stavba vyvolá přeložku vodovodu a nadzemního vedení NN (realizováno před stavbou).
Konstrukce nového mostního objektu je navržena z plošně založené monolitické ŽB rámové konstrukce. Kolmá světlost mostního otvoru je 4 m, délka přemostění 8,36 m. Na mostě bude nové šířkové uspořádání komunikace, které vychází z rozhledových trojúhelníků pro připojené účelové komunikace před a za mostem, šířka vozovky mezi obrubami je proměnná. Na mostě bude proveden nový mostní svršek a vybavení mostu. Vpravo bude zřízena chodníková římsa, mimo most bude zakončena rampovitými ukončeními, neboť v předmostích chodník nepokračuje. Na římsách bude osazeno zábradlí se svislou výplní.
Po dobu úplné uzavírky mostu bude doprava vedena po jednosměrné zatímní komunikaci v těsné blízkosti mostu – provoz řízen světelnou signalizací. Součástí zakázky je zajištění DIO.
Předmětem zakázky jsou i související projekční a zeměměřičské práce.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    01.06.2022