Veřená zakázka

III/3294 Velim, rekonstrukce silnice, PD

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71322000-1 - Technické projekty pro provádění stavebně inženýrských prací
Popis:

Předmětem výše uvedené veřejné zakázky je provedení diagnostiky vozovky a zpracování projektové dokumentace na rekonstrukci silnice III/3294 v úseku od pracovní spáry v místě přechodu asfaltového povrchu na žulový po křižovatku se silnicí III/3298 v obci Velim.
Neukáže-li diagnostika vozovky a IG průzkum jiné řešení, bude provedeno odtěžení stávajícího dlážděného krytu vozovky, popřípadě odtěžení spodních vrstev, pokládka nového spodního souvrství vozovky, osazení silničních obrub, úprava napojení vjezdů a MK v nezbytně nutném (a funkčním) rozsahu, pokládka ložné a obrusné vrstvy v prům. šířce 6-7m. Bude vyřešené (zajištěné, doplněné, obnovené) odvodnění silnice v celém úseku, zejména v intravilánu, navržena rekonstrukce propustku pod silnicí v místě přepadu z rybníka. Dojde k sjednocení šíře vozovky, úpravě uličního prostoru, řešení dopravy v klidu a k jejímu celkovému zklidnění. V extravilánu bude provedeno stržení krajnic, obnova, reprofilace a prohloubení silničních příkopů, dosypání krajnic a osazení směrových sloupků. Na začátku úseku bude provedena celková rekonstrukce stávajícího trubního propustku.
PD bude vyhotovena dle platných norem, TP, TKP a na základě výsledků diagnostiky vozovky a IG průzkumu.
Veškeré navržené technologie budou dle platných norem a TP, dojde ke sjednocení a provedení VDZ v plastu, obnova (výměna) a doplnění svislého dopravního značení, rektifikaci znaků inženýrských sítí, budou osazena veškerá nutná bezpečnostní zařízení (svodidla, zábradlí, směrové sloupky, atd…).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    14.01.2020