Veřená zakázka

III/28446 Želejov - Borek

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45233000-9 - Výstavba, zakládání a povrchové práce pro komunikace
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla „III/28446 Želejov - Borek“.
Jedná se o obnovu stávajícího asfaltobetonového krytu silnice III/28446 v rámci souvislé údržby v úseku od napojení na komunikaci II/284 nedaleko obce Vidoň, po hranu křižovatky se silnicí III/28445 za obcí Borek. Celková délka rekonstruovaného úseku je 3,373 km.
Stavba je členěna na následující stavební objekty:
SO 001 Všeobecné a předběžné položky
SO 101.1 Oprava silnice III/28446 - extravilán
SO 101.2 Oprava silnice III/28446 - intravilán
SO 151 Dopravně inženýrské opatření
Cílem stavby je obnova stávajícího nevyhovujícího povrchu komunikace, který je porušen trhlinami, výspravkami, hloubkovou korozí a plošnými deformacemi vozovky. Rozsah stavebních prací zahrnuje celoplošné odfrézování stávajícího asfaltového povrchu, asfaltové vyrovnávky příčného a podélného sklonu, zhotovení ložní a obrusné vrstvy a sanaci krajů. Dále je v rámci projektu řešeno odvodnění komunikace (vyrovnání příčného sklonu vozovky, čištění stávajících příkopů, čištění a rekonstrukce propustků) a obnova nezpevněných krajnic. V místech napojení na stávající komunikace bude provedeno řezání spár a ošetření asfaltovou zálivkou. Bude provedeno plynulé napojení sjezdů a účelových komunikací. Nezpevněné sjezdy budou dosypány R-materiálem, zpevněné sjezdy budou vyasfaltovány, dlažba předlážděna. Poklopy šachet, hydrantů, vpustí, záklopky, které se vyskytují v navržené trase, budou osazeny do nivelety vozovky. Předpokládá se realizace za plné uzavírky komunikace.
Ostatní požadavky:
Etapizaci realizace stavby a s tím spojené dopravně inženýrské opatření je nutné přizpůsobit tak, aby byl po dobu realizace stavby zajištěn průjezd složek IZS a přístup k dotčeným nemovitostem.
Pokládka asfaltových vrstev bude bezespárá.

Stavba bude provedena podle předané projektové dokumentace stavby ve stupni PDPS, zpracované projekční kanceláří M-PROJEKCE s.r.o., Resslova 956, 500 02 Hradec Králové, IČO: 050 61 415, zodpovědný projektant: Ing. Anita Mittermayerová, datum zpracování: 09/2018, číslo zakázky: 18-076-03. Rozsah prací je současně vymezen výkazem výměr.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    06.06.2023