Veřená zakázka

III/28436 Mlázovice – Choteč

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je zhotovení Díla „III/28436 Mlázovice - Choteč“.
Jedná se o obnovu stávajícího asfaltobetonového krytu silnice III/28436 v rámci souvislé údržby v úseku od konce obce Mlázovice, dále pokračuje extravilánem až po začátek obce Choteč. Celková délka opravovaného úseku je 1,941 km.

Stavba je členěna na následující stavební objekty:
SO 001 Všeobecné a předběžné položky
SO 101 Oprava silnice III/28436
SO 151 Dopravně inženýrská opatření
Předmětem stavby je obnova krytu, která bude provedena nadvýšením nivelety o 20 mm. V rámci stavby budou obnoveny nezpevněné krajnice z R-materiálu, obnovení odvodnění pročištěním příkopů, propustků a vpustí. Budou obnoveny některé propustky a uliční vpusti.
Provede se frézování asfaltového krytu v tl. 70 mm, očištění povrchu a určení ploch k lokálním sanacím a případně pouze vyrovnávkám krajů vozovky. V určených místech se provede sanace vozovky. Na odfrézovaný povrch se provede infiltrační postřik modifikovanou emulzí. V určených místech se provede lokální vyrovnání vozovky asfaltovou vrstvou ACP 16+ v průměrné tloušťce 60 mm. Poté se provede celoplošná pokládka ložné asfaltové vrstvy ACL 16+ tl. 50 mm a obrusné asfaltové vrstvy ACO 11+ tl. 40 mm. V místech napojení starého a nového krytu se provede kompletní odfrézování nebo rozebrání asfaltového krytu v tl. 90 mm na šířku 2,00 m. Mezi jednotlivé asfaltové vrstvy se provede spojovací postřik modifikovanou emulzí. Bude provedeno plynulé napojení sjezdů a účelových komunikací. Nezpevněné sjezdy budou dosypány R-materiálem, zpevněné komunikace budou vyasfaltovány, dlažba předlážděna. Nezpevněné nyní nadvýšené krajnice šířky 0,50 m budou sejmuty a nově provedeny z R-materiálu v tl. 100 mm. Poklopy šachet, hydrantů, vpustí, záklopky, které se vyskytují v navržené trase, je nutno osadit do nově navržené nivelety nebo na stávající terén komunikace.

Stavba bude provedena podle předané projektové dokumentace stavby, ve stupni PDPS, zpracované projekční kanceláří MDS projekt s.r.o., Försterova 175, Vysoké Mýto-Město, 566 01 Vysoké Mýto, datum zpracování 03/2018, zodpovědný projektant: Ing. Jan Bursa. Rozsah prací je současně vymezen výkazem výměr.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    02.06.2020