Veřená zakázka

II/239 Šlapanice, most ev.č. 239-007 pro odtok přívalové vody

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je: demolice kompletní, stávající, mostní konstrukce včetně spodní stavby a nahrazení novou. Navržena je železobetonová, jednopolová, kolmá, uzavřená, rámová konstrukce. Rozpětí N.K. bude 3,5m. Celková délka mostu 9,49m a šířka mostu 7,6m. Křídla mostu budou žb. rovnoběžná, u OP1 bude křídlo zalomené. Mostní římsy budou žb. monolitické. Živičná vozovka na mostě bude mít šířku mezi obrubami 6,0m a bude s jednostranným příčným spádem. Na mostě je navrženo zábradelní svodidlo se zádržností H2. Součástí je i rekonstrukce převáděné silnice II/239 v kategorii S 6,0 /30, i mimo most šíře 6,0m, v celkové délce cca. 40m. Na mostě není navržen chodník. V prostoru pod mostem a v jeho bezprostředním okolí, bude upraveno koryto pro přívalové vody lomovým kamenem do betonu. Přechodové oblasti budou zesíleny mezerovitým betonem MCB a štěrkodrtí ŠD. Před zahájením stavby zhotovitel provede instalaci DIO a zajistí stanovení pro uzavírku silnice II/239. Most je dle platných norem, TP, TKP a dle ČSN EN 1991-2 navržen na skupinu pozemních komunikací 1 pro zatížení vozidlem LM 1.
Pro předání díla dodá zhotovitel závěrečnou zprávu, zaměření skutečného provedení stavby, protokoly zkoušek dle KZP a DSPS. Pro realizaci prací zajistí zhotovitel RDS, DIO a Stanovení přechodné úpravy provozu na p.k.

Vše bude provedeno na základě PD zpracované firmou M-Projekce s.r.o., vydaného Společného rozhodnutí o umístění a povolení stavby a ostatních souvisejících norem a předpisů.

Stavba je členěna na následující rozhodující SO :

SO 000 – Vedlejší a ostatní náklady
SO 001 – Úprava komunikace
SO 201 – Most ev.č. 239-007

Stavba se nachází v záplavovém území most, na silnici II/239 přes odtok pro přívalové vody v obci Šlapanice, v trase komunikace km 22,274, okres Kladno, CSM Slaný, oblast Kladno.

Ochranná pásma cizích zařízení:
Podle vyjádření elektronického ověření existence sítí a písemného správců sítí z roku 2017 se v místě stavby nenachází žádné zařízení těchto správců. V blízkosti je pouze ochranné pásmo zařízení SEK Cetin. Bude ale nutné, aby zhotovitel před zahájením stavby provedl aktualizaci ověření, popřípadě vyjádření existence sítí u jejich správců.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    10.02.2023