Veřená zakázka

II/174, Březnice – Hudčice, hranice kraje, PD

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71320000-7 - Technické projektování
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní vypracování projektové dokumentace pro územní rozhodnutí (DÚR) včetně výkonu inženýrské činnosti k územnímu rozhodnutí (IČ k ÚR), vypracování dokumentace pro stavební povolení (DSP) včetně výkonu inženýrské činnosti ke stavebnímu povolení (IČ k SP), vypracování projektové dokumentace pro provádění stavby (PDPS), výkon autorského dozoru (AD) na akci: „II/174, Březnice – Hudčice, hranice kraje.“

Stavba řeší opravu komunikace II/174, která vede mezi obcemi Březnice – Hudčice v okrese Příbram, staničení km 12,265 až km 19,556. Úzké části komunikace v intravilánu jsou kumulovaně zatěžovány, proto bude nutné zesílení konstrukce. V blízkosti náměstí obce Březnice by byla vhodná přídlažba. Předmětem bude také komplexní řešení odvodnění, v obci Hudčice bude KSÚS požadovat kamerové zkoušky dešťové kanalizace pro případné napojení silničních nebo horských vpustí. V celé délce úseku se bude zvažovat sanace krajů (podle diagnostiky vozovky). Šíře vozovky se v úsecích výrazně liší, v některých částech bude vhodné vozovku šířkově upravit, rozšířit. Předmětem dále budou opravy všech propustků, oprava a rozšíření mostního objektu 174-008 a 174-010, případě výstavba nových mostů, dle výsledku diagnostiky. Projektem bude řešeno a zajištěno řádné odvodnění silnice (obnovení, pročištění příkopů, vyčištění, případně oprava a doplnění propustků, v intravilánu obcí vyčištění UV a dešťové kanalizace; součástí projektu bude i zajištění kamerových zkoušek – v ceně položky průzkumy).

Celková délka rekonstruovaného úseku je 7,3 km. Komunikace je ve značně nevyhovujícím až havarijním stavu, opravou dojde ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu a zlepšení možnosti údržby. Součástí akce bude také přeložení inženýrských sítí a řešení majetkoprávního vypořádání stavby. Rekonstrukce komunikace bude prováděna na stávající silniční síti a objektu v majetku Středočeského kraje. (dále též jen „služby“).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    06.01.2023