Veřená zakázka

Identity Management, Servis Desk a Asset Management pro město Horšovský Týn

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
ITPoradenské, právní a tlumočnické služby
IT ->  SW a Informační systémy
IT ->  Ostatní
CPV kódy:
72000000-5 - Informační technologie: poradenství, vývoj programového vybavení, internet a podpora,
72600000-6 - Výpočetní podpora a poradenské služby
Popis:

Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka a implementace SW komponent pro oblast identity managementu, servis desku a asset managementu pro město Horšovský Týn, a to včetně nedílně souvisejících požadavků typu dodání licencí, zaškolení a zpracování dokumentace.
Předmět dodávky je blíže specifikován v návrhu smlouvy o dílo, který je přílohou č. 4 této zadávací dokumentace, a v technické dokumentaci, která je přílohou č. 1 této zadávací dokumentace.
Předmětem plnění jsou dále služby k zajištění životního cyklu dodaného řešení v prostředí zadavatele v podobě služeb technické podpory. Předmět plnění v podobě služeb technické podpory je blíže specifikován v návrhu smlouvy o technické podpoře, který je přílohou č. 5 této zadávací dokumentace.
Součástí předmětu plnění jsou dále služby a práce dodavatele s dodávkou přímo související a nezbytné k řádnému uvedení předmětu plnění do provozu.
Nabízené řešení musí splňovat minimální technické parametry specifikované zadavatelem v zadávacích podmínkách, zejména v příloze č. 1 této zadávací dokumentace – Technické dokumentaci.
Zadavatel dále upozorňuje dodavatele na skutečnost, že zadávací dokumentace je souhrnem požadavků zadavatele, a nikoliv konečným souhrnem veškerých požadavků vyplývajících z obecně známých platných a odborných norem. Dodavatel se tak musí při zpracování své nabídky vždy řídit nejen požadavky obsaženými v zadávací dokumentaci, ale též ustanoveními příslušných obecně závazných norem.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    24.08.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    12.09.2018