Veřená zakázka

I/14 Vrchlabí, ul. Nerudova - Nádražní – oprava komunikace a mostu

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45221111-3 - Výstavba silničních mostů,
45233000-9 - Výstavba, zakládání a povrchové práce pro komunikace
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních prací spočívajících v opravě silnice I/14 v intravilánu města Vrchlabí, okr. Trutnov, v úseku mezi ulicemi Nerudova a Nádražní o celkové délce cca 480 metrů. Součástí opravovaného úseku jsou 2 okružní křižovatky a most.

Jedná se o práce, které jsou na díle realizovány v rámci záruční doby záruky za jakost ze smlouvy uzavřené se zhotovitelem SDS EXMOST spol. s r.o., v úpadku, v konkursu, IČO 49454501, se sídlem Údolní 413/66, Veveří, 602 00 Brno. Původní zhotovitel však není schopen tyto práce z důvodu úpadku realizovat.

Projektová dokumentace předpokládá odfrézování povrchu vozovky v tl. 40 mm a položení nové obrusné vrstvy v tl. 40 mm, přespárování veškeré kamenné dlažby, výměnu poškozených obrub, ukotvení svislého dopravního značení do nových betonových patek a obnovení vodorovného dopravního značení. Dále opravu mostu, jehož vady jsou uvedeny v mimořádné mostní prohlídce mostu a jedná se především o obnovu poškozené protikorozní ochrany na zábradlí, sanaci betonů a opravu mostních závěrů.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    28.04.2021