Veřená zakázka

Hotel Koruna Karlštejn – energetické úspory budovy“ - Zateplení budovy a výměna výplní otvorů – nové řízení

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavebních úprav Hotelu Koruna v Karlštejně spočívajících v zateplení obvodových stěn hotelu Koruna kontaktním zateplovacím systémem (s výjimkou štítové stěny do ulice), zateplení stropu nad užitnou částí podkroví a výměně stávajících výplní otvorů bez změny velikosti a členění otvorů, to vše dle projektové dokumentace a soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr, zpracovaných Ing. arch. Tomášem Zlatníkem, IČO: 645 88 793, se sídlem Pelclova 464/8, Beroun.

Objekt hotelu je přízemní, s užitkovým podkrovím, částečně podsklepený. Celé podkroví je užíváno jako hotel, je v něm celkem 14 pokojů, každý s vlastním sociálním zařízením.

Objekt hotelu se nachází na území ochranného pásma národní kulturní památky a v CHKO Český kras.
Zadavatel upozorňuje, že rekonstrukce objektu bude probíhat za částečného provozu budovy hotelu.
Zadavatel pro vyloučení případných pochybností uveřejňuje na profilu zadavatele kompletní projektovou dokumentaci, která zahrnuje rovněž i realizaci vytápění objektu hotelu Koruna s tím, že předmětem plnění této veřejné zakázky jsou pouze stavební práce spočívající v zateplení budovy, tj. zateplení obvodových stěn a stropu, výměna výplní otvorů v rozsahu dle uveřejněných položkových rozpočtů Hotel_Koruna – ZATEPLENI_Rozpocet a Hotel_Koruna – VYMENA_OKEN_Rozpocet, tj. předmětem plnění veřejné zakázky NEJSOU práce spočívající v realizaci vytápění hotelu.
Veřejná zakázka je spolufinancována Evropskou unií v rámci Operačního programu podnikání a inovace pro konkurenceschopnost, registrační č. projektu CZ.01.3.10/0.0/0.0/19_251/0022923, název projektu Hotel Koruna Karlštejn - energetické úspory.
Zadavatel dodavatele upozorňuje. že dle znění ustanovení § 2 písm. e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, ve znění pozdějších předpisů, je vybraný dodavatel osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly.
Zadavatel dodavatele upozorňuje na skutečnost, že technický dozor při plnění veřejné zakázky nesmí provádět dodavatel ani osoba s ním propojená. To neplatí, pokud technický dozor investora provádí sám zadavatel.
Dodavatel bude poskytovat stavební práce zadavateli na základě smlouvy a dle nejvyšších standardů profesní efektivity a kvality. Dodavatel bude při realizaci plnění veřejné zakázky respektovat platný právní řád České republiky.
Obsahuje-li zadávací dokumentace (zadávací podmínky), vč. všech příloh požadavky nebo odkazy na obchodní firmy, názvy nebo jména a příjmení, specifická označení zboží a služeb, které platí pro určitou osobu, popřípadě její organizační složku za příznačné, patenty na vynálezy, užitné vzory, průmyslové vzory, ochranné známky nebo označení původu, zadavatel připouští i jiné kvalitativně a technicky obdobné plnění.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    13.04.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    02.05.2022