Veřená zakázka

Horní Radechová - oprava místních komunikací na pozemku p. č. 60/1, 1197, 1199

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45233100-0 - Stavební úpravy pro komunikace
Popis:

Jedná se o opravu stávajícího krytu a konstrukčního souvrství místní komunikace. Stávající inženýrské sítě v komunikaci budou při stavbě vhodně ochráněny.
Oprava komunikací bude provedena metodou Road-mix. Stávající kryty budou reprofilovány. Přebytečný materiál bude odvezen na skládku či jiné místo určené investorem. V případě, že se v komunikaci vyskytují objekty, jako jsou kanalizační šachty, vodovodní šoupata či vpustě – je potřeba je obkopat do hloubky stabilizované vrstvy a tuto zeminu rozprostřít do stabilizované plochy. Následně bude pomocí zemní frézy a dávkovače pojiva provedena stabilizovaná vrstva o tl. 250 mm. Jako pojivo bude pro první pojezd frézy požita přísada modifikující hydrataci cementu na bázi minerálů a zeolitů a následně bude nadvakrát zafrézován cement. Provedená stabilizovaná vrstva bude srovnána graderem a zhutněna zemními válci.
Po provedení stabilizované vrstvy budou přizvednuty veškeré objekty v komunikaci do výšky +5 cm od stabilizované vrstvy a následně bude proveden živičný infiltrační postřik a na něj bude položena jedna vrstva asfaltového betonu ACO 11 o tl. 50 mm. V případě nerovností stabilizované vrstvy je možné použít tenkou asfaltovou vyrovnávku (20 – 40 mm).
Celková tloušťka provedené opravy komunikací bude 320 - 340 mm. Provedená oprava komunikací bude respektovat stávající šířkové, výškové, sklonové a příčné poměry. Výšková úprava je možná v nutných případech a to pro vyrovnání plynulých výškových oblouků a navázání na stávající odvodnění. Výšková úprava je možná max. 30 mm.
Vlastnosti, které by měla výsledná deska mít:
Pevnost v tlaku: 4-7 MPa
Pevnost v příčném tahu: >25% pevnosti v tlaku
Pevnost v tahu - > 250 mm/m
Modul pružnosti > 4000 MPa
Ukončení komunikace ve sjezdech na sousední pozemky je pomocí zapuštěných silničních obrubníků ABO 2-15 (100/25/15 cm) osazených do lože z betonu C 20/25 XF3 s boční opěrou. V napojení na ponechanou část vozovky bude po pokládce obrusné vrstvy spára zalita modifikovanou asfaltovou zálivkou s podrcením. Vpusti nacházející se podél komunikace budou odlážděny dvojlinkou z žulových kostek 12/12 osazených do lože z betonu C 20/25 XF3. Krajnice budou zhotoveny v šířce min. 0,25 m ve sklonu 8% směrem od vozovky, za krajnicí je svahování ve sklonu 1 : 2 k původnímu terénu. Krajnice bude zpevněna štěrkodrtí frakce 0 – 32 v tl. min. 10 cm. Krajnice bude cca o 2 cm níže než okraj zpevnění kvůli přerůstání trávního drnu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    25.08.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    10.09.2020