Veřená zakázka

Hlavnovský potok, Lhota u Dřís, kácení a ořez topolů, ř. km 2,670-3,750

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Správa a údržba, úklid
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba zeleně
CPV kódy:
77211400-6 - Kácení stromů
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je zhotovení díla, které spočívá v pokácení 11ks a ořezu 12ks (15 kmenů) vzrostlých stromů. Všechny stromy určené k zásahu jsou označeny na kmeni reflexní oranžovou.
Odstranění křovin v úseku bude provedeno před kácením v minimálním rozsahu – do 20 m2, jedná se o výřez překážek v únikovém a bezpečnostním prostoru.
Kácení v úseku bude provedeno před provedením ořezů. Kácené stromy jsou situované mezi místní komunikací a korytem Hlavnovského potoka. Tyto stromy nakloněné nad kory-to i nad komunikaci budou odstraněny postupným kácením bez spouštění větví. Z bezpečnostních důvodů bude prostor kácení v místě přístupném veřejnosti (místní komu-nikace) označen informačními tabulemi a ohrazen výstražnou páskou – zajistí zhotovitel. Pomocí výstražné pásky budou vytrasovány bezpečné koridory pro pěší kolem prostoru prováděných prací – zajistí zhotovitel. Zhotovitel zajistí vyřízení uzavírky nebo omezení provozu na místní komunikaci s odpovědným orgánem státní správy. V případě potřeby bude provoz na komunikaci řízen pracovníky – zajistí zhotovitel. Místo manipulace se dřevní hmotou bude po dokončení prací (vč. odvozu dřevní hmoty a likvidace větví) uvedeno do původního stavu. Prostor kácení bude po dokončení prací urovnán do původního stavu – obzvláště povrch komunikace musí být řádně očištěn a opraven.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    31.08.2023