Veřená zakázka

Hlahol zvonů podkrušnohorským údolím

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnostiAuto-moto, doprava
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Auto-moto, doprava ->  Náhradní díly a spotřební materiál
Auto-moto, doprava ->  Servisní služby Opravy, revize a servis
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba budov
CPV kódy:
50000000-5 - Opravy a údržba
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova zvonové soustavy spočívající v omytí a očištění 5 památných zvonů a výrobě 6 nových zvonů.
Jedná se o omytí a očištění 4 památných zvonů, s výměnou jejich srdcí a zavěšení na dubové břevno místo současného kovového. 5. památný zvon je puklý a bude omyt, očištěn, snesen z věže a zavěšen na nově vyrobenou dubovou stolici jako exponát s umístěním v křížové chodbě kláštera. Doplnění zvonové soustavy o šestici nových zvonů v ladění c1, es1,f1,g1,f2 a g2, Demontáž železné zvonové stolice a výroba s montáží nové dubové zvonové stolice. Zavěšení zvonů. Instalace elektrického ovládání u nových zvonů a ručního u památných zvonů v Cisterciáckém opatství Osek.
Nové zvony budou vyrobené tradičním způsobem odlévání zvonu do jílových forem. Nové zvony budou vyrobeny z mědi a cínu v poměru 78 % mědi a 22% cínu s možnou odchylkou 1%.
Součástí předmětu je zpracování výrobní dokumentace ke všem šesti novým zvonům, která bude obsahovat grafické řešení zvonů včetně reliéfů a technických parametrů. Dále zpracování projektové dokumentace elektroinstalace a projektové dokumentace pro provedení díla na záměr realizace náhrady stávající ocelové konstrukce zvonice za masivní z dubového dřeva včetně výkresů v souladu se stavebním zákonem č. 183/2006 Sb.
Zakázka je dělena na dvě etapy.
I. Etapa – přípravná fáze – dodání výrobní dokumentace ke všem šesti novým zvonům včetně grafického znázornění reliéfů, písma a zdob zvonů. Dále bude dodána projektová dokumentace elektroinstalace a projektová dokumentace pro provedení díla ke stolici v souladu se stavebním zákonem č. 183/2006 Sb.
II. Etapa – obsahuje všechny úkony týkající se obnovy samotné zvonové soustavy včetně zavěšení všech památných a nových zvonů a přípravných prací pro zavěšení zvonů.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.05.2024