Veřená zakázka

Hala PZ Bruntál (opakované zadání)

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmět veřejné zakázky je výstavba garážového stání pro dopravní a stavební techniku - výstavba montované haly (rámová ocelová konstrukce opláštěná trapézovým plechem) včetně základových konstrukcí a elektroinstalace. Rozebrání stávající haly – demontované ocelové konstrukce budou odvezeny a uloženy na pozemky investora ve vzdálenosti do 5 km od stavby.

Předmět veřejné zakázky je dále specifikován včetně technických podmínek v přílohách zadávací dokumentace a ostatních částech zadávacích podmínek, zejména v projektové dokumentaci (příloha č. 1 ZD), v soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr (příloha č. 2 ZD) a v Obchodních podmínkách – návrh smlouvy o dílo (příloha č. 4 ZD).

PROHLÍDKA MÍSTA PLNĚNÍ:
S ohledem na předmět plnění v objektu zadavatele, zadavatel DOPORUČUJE, aby se dodavatelé zúčastnili prohlídky místa plnění, které proběhne dne 24.6.2022 od 10:00 hodin. Sraz účastníků bude v areálu provozního zařízení Povodí Odry, státní podnik v Bruntále, Tř. Práce 1591/20. Po příchodu se každý zástupce dodavatele zapíše do prezenční listiny.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    01.07.2022