Veřená zakázka

Generální oprava - lávek a elektroinstalace v kabelových kanálech

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Jihočeský kraj
Kategorie:
Opravy, revize a servis
CPV kódy:
50116100-2 - Opravy elektroinstalací
Popis:

Předmětem této zakázky je generální oprava kabelových lávek umístěných v kabelovém kanále 22kV – 3,5m v Teplárně České Budějovice a.s. Jedná se o dodávku kabelových roštů včetně upevňovacích komponentů, demontážní/montážní práce, úpravy konstrukcí, stání, překládku kabeláží, odvoz a dovoz. Kabelový kanál je vyzbrojen čtyřmi řadami roštů upevněných po stranách ve výšce deseti lávek nad sebou. Na stávajících roštech jsou instalována kabelová vedení napěťové úrovně NN i VN, v celkovém využití 80%. Předmětem této výzvy je výměna pouze pravé části kabelových lávek (viz. obrázek níže) a to v délce cca 18m a cca 18,6m. Výška lávek se zanechá na deseti řadách kvůli vytíženosti a potřebné předpokládané rezervě. Kvůli nadměrné vlhkosti v kanále, je potřeba volit vhodný materiál v kombinaci s kvalitní povrchovou úpravou. Veškeré práce budou provedeny v souladu s platnými normami ČSN, EN, PNE, zákonů vyhlášek a platných nařízení. Budou zahrnuty všechny materiály a práce nutné k úspěšnému předání funkčního díla objednateli. Otvory v konstrukčních prvcích budov, kterými prochází vedení, např. v stěnách, příčkách, atd., které budou při demontáži/montáži kabelových lávek a manipulaci s vedení porušeny, musí být po instalaci utěsněny požárními přepážkami tak, aby nebyla snížena požadovaná požární odolnost tohoto stavebního prvku. Oprava proběhne dle níže uvedeného termínu plnění.
Součástí opravy je také likvidace vzniklých odpadů. V rozsahu nabídky bude zahrnuto hmotné i nehmotné plnění a služby nezbytné pro úspěšnou realizaci díla. Na demontovaný materiál zajistit ekologickou likvidaci. Pokud se ukáže nutnost dodání dodatečných materiálů, prací nebo služeb pro dosažení kompletnosti, provozuschopnosti, požadovaných parametrů Díla a zajištění jeho plynulého, spolehlivého a bezpečného provozu a účelem jeho použití, potom zhotovitel dodá nebo provede dodatečné dodání materiálů, prací nebo služeb, přestože nejsou výslovně uvedeny ve smlouvě, a to na své vlastní náklady.
V cenové nabídce budou rozklíčované jednotlivé položky a uveden výrobce kabelových lávek včetně všech komponentů, které budou použity.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    11.03.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.03.2024