Veřená zakázka

FVE 271kWp GASCONTROL PLAST

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
09331200-0 - Solární fotovoltaické moduly
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka a instalace komplexního fotovoltaického systému bez akumulace energie pro vlastní spotřebu v rozsahu projektové dokumentace, která je nedílnou přílohou těchto zadávacích podmínek.

Jedná se o pořízení a instalaci fotovoltaického systému (fotovoltaické elektrárny, dále jen FVE) o instalovaném výkonu min. 270,9 kWp, který bude umístěn na střešní konstrukci stavby pro výroby a skladování situované na p. č. 2201/23, k. ú. Prostřední Suchá, což je zároveň místem plnění zakázky. Při podání nabídky musí být dodrženy veškeré příslušné předpisy vč. zatížení konstrukcí.

Součástí předmětu zakázky je také zpracování a předání realizační projektové dokumentace (RDS), která mimo jiné budou složit jako podklad pro připojení FV systému do sítě a dokumentace skutečného provedení stavby (DSPS).

Od dodavatele se požaduje garance poklesu účinnosti panelů – účinnost panelů minimálně 90 % po uplynutí 15 let a 84 % po uplynutí 25 let. Záruka na FV panely – 12 let na mechanické závady.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    02.05.2022