Veřená zakázka

Externí služby v projektu SKIVING

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
ITOstatní
IT ->  SW a Informační systémy Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
45262670-8 - Obrábění kovů,
72200000-7 - Programování programového vybavení a poradenské služby,
92111000-2 - Výroba filmů a videa
Popis:

Zadavatel realizuje projekt s názvem „Inovativní nástroj na výrobu ozubení pomocí technologie Skiving“, jehož předmětem je vývoj speciálních nástrojů na efektivní obrábění ozubení převodovek. Cílem projektu je vyvinout inovativní produkt s unikátními parametry, který bude charakterizován svým univerzálním využitím pro vybrané spektrum materiálů, na které je projekt zaměřen. Tento soubor inovovaných nástrojů bude vykazovat vyšší efektivitu z pohledu nákladů na obrobek. Toho bude dosaženo inovací technických parametrů: vysokou přesností dosedacích a upínacích ploch se zaměřením na preciznost geometrie čela, řezné hrany, povrchu a přesnost tvaru profilu nástroje.
Předmětem výběrového řízení je výběr dodavatele(ů), se kterým(i) zadavatel uzavře smlouvu, jejímž předmětem bude poskytování níže uvedených služeb.

Předmět zakázky je rozdělen na 4 části:

Část I. Technická podpora (naprogramování stroje dle modulů)
Zadavatel disponuje strojem značky DMG Mori Seiki NT4300 se systémem řízení FANUC 31iA5, který hodlá využít pro řezné zkoušky, které bude v rámci projektu provádět. Vzhledem k tomu, že zadavatel nemá žádnou zkušenost s programováním tohoto stroje pro účely technologie obrábění skiving, je předmětem požadovaných služeb poskytování technické podpory, zejména naprogramování tohoto stroje dle modulů.

Simulace procesů obrábění a finální dokončení konstrukčního řešení
Předmětem této části je ověření funkčnosti konstrukčního návrhu a 3D modelu simulací obrábění. Dodavatel musí disponovat potřebným hardwarem i softwarem pro návrh a virtuální simulaci procesu obrábění.

Výroba finální verze prototypu
Předmětem této části je výroba vzorků nového druhu obráběcích nástrojů dle zadavatelem stanovených parametrů geometrie břitu a přesnosti.

Snímání procesu obrábění vysokorychlostní kamerou
Účelem snímání procesu obrábění je umožnění zadavateli vyčíst detaily kinematiky obrábění a také zaznamenat tvorbu a odchod třísky z místa řezu. Video také bude sloužit jako technický materiál pro publicitu celého projektu. Služby budou poskytovány postupně, vždy na základě objednávky zadavatele, ve které bude přesně specifikován požadavek zadavatele. Zadavatel předpokládá natočení celkem 10 ks videí, a to průběžně na základě objednávek dle rámcové smlouvy.

Předmět zakázky je přesně vymezen a popsán v Příloze č. 1 zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    07.06.2021