Veřená zakázka

Environmentální zahrada ZŠ Mořkov

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Správa a údržba, úklidMateriál, součástky a náhradní díly
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba zeleně
CPV kódy:
37535200-9 - Vybavení hřišť,
45112712-9 - Krajinné úpravy zahrad
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je vybudování environmentální zahrady v areálu Základní školy Mořkov za účelem podpory environmentálního a přírodovědného vzdělávání dětí v přímém kontaktu s přírodou.

Předmětem plnění veřejné zakázky bude realizován na parcele č. 1603/2 k. ú. Mořkov, bude se skládat z následujících prvků:
• dotovaný výdaj: Mobilní učebna, Interaktivní tabule (3 kusy), Hřbitov odpadků, Sluneční hodiny, Vrbová stavba, Ptačí krmítka = ptačí budka (3 kusy), Hmyzí hotel, Vyvýšené záhony (6 kusů), Geopark, Pítko, Meteostanice, Dendrofon, Člověče nezlob se (recyklovaná pryž).

Projektová dokumentace je součástí zadávací dokumentace jako příloha č. 8. Nedílnou součástí zadávací dokumentace je dále závazná příl. č. 3 Výkaz výměr, položkový rozpočet.
Projekt je spolufinancován z Národního programu Životního prostředí, prioritní oblast: 6 Environmentální prevence, pododoblast podpory: 6.1 Environmentální vzdělávání, výchova a osvěta, Podporované aktivity: 6.1. C - Rekonstrukce a vybavení ekologické výchovy, učeben a jiných zařízení pro účely EVVO, c.) Úprava venkovních areálů a pozemků základních škol a organizací působících v oblasti EVVO pro podporu výuky ve venkovním prostředí.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    01.10.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    12.10.2018