Veřená zakázka

Energetický audit, zpracování průkazů energetické náročnosti budov a kontrola systému vytápění pro objekty města Lovosice

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Energie
Energie ->  Elektřina a plyn
Energie ->  Ostatní
CPV kódy:
71314100-3 - Služby v oblasti elektrické energie
Popis:

předmětem je provedení energetických služeb dle zákona č. 3/2020 Sb., kterým se mění zákon 406/2000 Sb., o hospodaření energií a je členěné do dvou Projekčních etap:

a) I. etapa: Vypracování průkazů energetické náročnosti budov, předmětem plnění této etapy je zejména sběr podkladů a dat, prohlídky objektů, vypracování průkazů energetické náročnosti budov pro 25 provozních objektů dle vyhlášky č. 264/2020 Sb., o energetické náročnosti budov a další související úkony v rámci energetického hospodářství města Lovosice,

b) II. etapa: Provedení energetického auditu a kontrol systému vytápění, předmětem plnění této etapy je zejména vypracování plánu energetického auditu, koncepční vymezení úrovně podrobnosti energetického auditu, sběr podkladů a dat, prohlídky objektů, vypracování energetického auditu energetického hospodářství města Lovosice dle vyhlášky č. 140/2021 Sb., o energetickém auditu, navržení a zhodnocení vhodných příležitostí ke snížení spotřeby energie, prezentace energetického auditu pro vedení města, provedení kontrol systémů vytápění pro 23 provozních objektů dle vyhlášky č. 38/2022 Sb., o kontrole provozovaného systému vytápění a kombinovaného systému vytápění a větrání a další související úkony v rámci energetického hospodářství města Lovosice, včetně všech dalších činností a služeb specifikovaných v této Smlouvě a jejích přílohách.

Více v podrobnostech závazného návrhu smlouvy o dílo, který je přílohou a nedílnou součástí zadávací dokumentace ve formě přílohy č. 6.

Další informace o plnění této veřejné zakázky jsou uvedeny v příloze č. 1 – Specifikace veřejné zakázky

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    02.04.2024