Veřená zakázka

Energetický audit - 2. vyhlášení

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Energie
Energie ->  EPC
Energie ->  Ostatní
CPV kódy:
71314000-2 - Energetické a související služby
Popis:

Předmětem plnění této veřejné zakázky malého rozsahu je vypracování energetického auditu (dále jen „EA“) města Dačice, který bude primárně využit pro zmapování energetické situace zadavatele a určení budoucích priorit opatření vedoucí k energetickým úsporám. EA bude zpracován pro potřeby zadavatele dle § 9 zákona č. 406/2000 Sb., Zákon o hospodaření energií, ve znění pozdějších předpisů.
Specifikace energetického hospodářství a ucelených částí energetického hospodářství a lokalizací (dále jen „ÚČEH") ve smyslu § 7 vyhlášky č. 140/2021 Sb. Předmětem EA je energetické hospodářství města Dačice umístěné v nemovitostech, které jsou ve vlastnictví města včetně jeho rozpočtových či příspěvkových organizací. Seznam jednotlivých, do EA zahrnutých, ÚČEH je uveden v Plánu energetického auditu města Dačice – viz příloha č. 4.
Zadavatel požaduje splnění zákonné povinnosti vyplývající ze zákona č. 406/2000 Sb., Zákon o hospodaření energií, ve znění pozdějších předpisů a nepožaduje naplnění konkrétních cílů nad rámec splnění této zákonné povinnosti.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    14.03.2024