Veřená zakázka

Energetické úspory Sportovní hala, Uherské Hradiště

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Poradenské, právní a tlumočnické služby
CPV kódy:
79000000-4 - Obchodní služby: právní, marketingové, poradenské služby, nábor zaměstnanců, tiskařské a bezpečnostní služby
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí služby a to konkrétně poradenství poskytovatele energetických služeb se zaručeným výsledkem v přípravné fázi v rozsahu – zpracování žádosti o dotaci včetně jejích příloh, dále její podání a manažerské řízení projektu, výkon zadavatelské činnosti při výběru zhotovitele dle zákona, při realizaci projektu „Energetické úspory Sportovní hala, Uherské Hradiště“ dle podmínek Operačního programu Životní prostředí v prioritní ose 5 – Energetické úspory, v souladu s harmonogramem příslušné výzvy OPŽP a v souladu s Pravidly OPŽP pro příslušné kolo OPŽP.
Předmět plnění je rozdělen na 3 dílčí části, které na sebe navazují.
Po úspěšné realizaci dílčí části A bude zahájena realizace části B, po provedení části B, v případě získání dotace, bude po výzvě investora započata část C, následně po úspěšném dokončení části C bude prováděna část B2. Realizace každé další dílčí části časově navazuje na předcházející část a bude zahájena až po ukončení předmětu plnění předcházející části, tj. po předání dokladů – protokolů a předání díla (dílčí části).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    23.09.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    07.10.2020