Veřená zakázka

Elektronická úřední deska – dodání, instalace, servis a údržba

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Elektronika
CPV kódy:
31682000-0 - Elektrická zařízení
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je:

a) Dodání, instalace a zprovoznění venkovní elektronické úřední desky v souladu s parametry uvedenými v technické specifikaci (příloha č. 1). Administrátorské zaškolení a zaškolení obsluhy, poskytnutí uživatelských licencí nutných k plnohodnotnému užívání. Zajištění nezbytných zkoušek, atestů a revizí dle ČSN a jiných právních nebo technických předpisů. Předání veškerých dokladů nutných k převzetí a užívání díla objednateli.
Zadavatel již zajistil přivedení elektrické energie a položení datového kabelu na místo instalace EÚD
b) Poskytnutí softwarové podpory díla po dobu 5 let. Ta bude obsahovat udržování SW v provozu (bude plně funkční a v souladu s Technickou specifikací), nutné aktualizace, běžnou údržbu SW, vzdálenou kontrolu a dohled, úpravy SW vyplývající ze změn legislativy. Zajištění nutné funkcionality, která zajistí soulad dokumentů vyvěšených na úřední desce kraje na oficiálních webových stránkách a na EÚD a také se spisovou službou zadavatele (viz specifikace oddíl „Provoz software, zálohy a další okolnosti provozu“).
c) Záruka bezvadného provozu EÚD a poskytování servisu po dobu 5 let. Jedná se o odstranění vad díla, na které se nevztahuje záruka za vady, ani povinnosti plynoucí ze závazku poskytovat SW podporu a případné úpravy na základě požadavků objednatele.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    08.06.2022