Veřená zakázka

Elektrické autonomní vysokozdvižné vozíky s vychystávací plošinou

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42415000-8 - Vysokozdvižné vozíky, pracovní nákladní vozidla, vozíky pro použití na nástupištích železničních stanic
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka dvou elektrických autonomních vysokozdvižných vozíků s vychystávací plošinou pro dvě osoby včetně jejich zprovoznění u zadavatele. Autonomní vozíky budou opatřeny softwarovým řešením (logistický interface), které bude napojeno na WMS zadavatele (nutná kompatibilita s ERP QI). Integrace obou systémů umožní zadávání pokynů pro vozík primárně přes WMS nainstalované v terminálu, se kterým bude pracovat člen obsluhy vychystávací plošiny (terminál již ve vlastnictví zadavatele). Logistický interface vozíku z WMS automaticky převezme požadovanou pozici pro nakládku/vykládku a automaticky navede vozík na správné místo a vychystávací plošinu do správné polohy.
Autonomní vozík bude možné řídit také alternativním automatizovaným způsobem (terminál s logistickým interface dodaný dodavatelem) a manuálně pro případ, že dojde k dočasné nefunkčnosti primárního způsobu ovládání (např. výpadek funkčnosti WMS zadavatele). Pohyb vozíku bude v obou směrech, vpřed i vzad, s ohledem na momentální pozici vozíku a pozici, kam se má vozík přemístit (platí pro automatizovaný i manuální režim).
Vychystávací plošina vozíku bude opatřena čelními a bočními (z obou stran) zvedacími vraty. Zvedací boční vrata jsou nutná pro zaskladňování a vyskladňování zboží v nízkých pozicích, zvedací čelní vrata jsou nutná pro umisťování a odstraňování palety z plošiny v pozici na zemi. První člen obsluhy vychystávací plošiny bude řídit vozík (primárně zadávat vozíku pokyny přes terminál s WMS) a vychystávat zboží. Druhý člen obsluhy bude pomáhat při vychystávání.
Součástí dodávky bude zajištění automatického zastavení nebo zpomalení vozíku poté, co v rámci automatizovaného režimu řízení dosáhne konce uličky. K tomuto bude využita technologie RFID.
Požadované určení a technické parametry plnění jsou definovány samostatnou přílohou č. 3 této Výzvy. Podaná nabídka musí splňovat všechny požadavky a podmínky uvedené v této Výzvě a jejích přílohách. V opačném případě bude nabídka účastníka zadávacího řízení vyloučena.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    11.04.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    16.05.2024