Veřená zakázka

Dynamický nákupní systém na dodávky přístrojů, zařízení, nářadí a materiálů pro jednotlivé organizační součásti zadavatele 2018 -2022 (Dynamic Purchasing System (DPS) for deliveries of instruments, equipment, tools and materials)

Druh zadávacího řízení:
Dynamický nákupní systém
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
Energie
Energie ->  Ostatní Technologie, stroje, přístroje a elektronikaMateriál, součástky a náhradní díly
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Elektronika
CPV kódy:
14700000-8 - Obecné kovy,
24931260-9 - Zesilovače obrazu,
31400000-0 - Akumulátory, galvanické články a baterie,
42600000-2 - Strojní nářadí
Popis:

Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky s přístrojů, zařízení, nářadí a materiálů, podrobně rozdělených do jednotlivých kategorií.
V kategorii přístrojů a zařízení se jedná o dodávky laboratorních přístrojů a zařízení nutných k provádění výzkumných činností a také spojených s obnovou stávajícího majetku zadavatele.
V kategorii nástrojů a nářadí se jedná o dodávky určitých prostředků sloužících k určité činnosti či procesu při ručním nebo strojním obrábění opracovávaného předmětu.
V kategorii materiálů se jedná o dodávky jednotlivých druhů materiálů nutných k provádění jak samotného výzkumného procesu, tak i souvisejících s údržbou a obnovením majetku zadavatele.
Podrobně bude předmět jednotlivých veřejných zakázek zadávaných v DNS vymezen vždy ve výzvě k podání nabídek ve smyslu § 141 odst. 1 zákona.
V případě jednotlivých dodávek spojených se sloučením několika kategorií, přiřazení zakázky k určité kategorii bude stanoveno podle těžišť jednotlivých kategorií.
Obdobně, když zakázka zahrnuje více druhů veřejných zakázek, při stanovení hlavního předmětu veřejné zakázky (dílčí dodávky) dle § 15 č. 2) ZZVZ určí se předmět veřejné zakázky podle části předmětu dodávky s vyšší předpokládanou hodnotou.
Zadavatel předpokládá zadávání veřejných zakázek v DNS v předem neurčených nepravidelných intervalech odvislých zejména od provozních potřeb jednotlivých součástí zadavatele. Rovněž objemy jednotlivých veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému zadavatel předpokládá od jednotek až po desítky jednotek v konkrétní veřejné zakázce.
Předmět plnění veřejné zakázky bude dle možností zadavatele specifikován na konkrétní místo plnění (pracoviště). Zadavatel si vyhrazuje dle § 100 odst. 1 zákona právo nerealizovat celé předpokládané množství poptávaného plnění. Z takového rozhodnutí zadavatele nevzniká dodavateli právo k účtování jakýchkoliv odměn, smluvních pokut či náhrad škod, pokud není v zadávacích podmínkách stanoveno jinak.
Spolu s dodávkami může být v jednotlivých veřejných zakázkách zadávaných v DNS požadována „související podpora“ v místě plnění konkrétní veřejné zakázky, a to min. doprava, montáž, uvedení do provozu a zaškolení. Více bude uvedeno v konkrétní kupní smlouvě.

ENG: The subject of public contracts entered into the DPS will include supplies of instruments, equipment, tools and materials detailed in each category.
In the category of instruments and equipment it is supply of laboratory instruments and equipment necessary for carrying out research activities and also related to renewal of the existing property of the Contracting Authority.
In the category of tools it is supply of certain means for a particular activity or process of manual or machine-facilitated processing of a workpiece.
In the category of materials it is supply of various types of materials necessary to carry out both the research process itself and work related to maintenance and renewal of the Contracting Authority’s property.
The subject of individual public contracts awarded within the DPS will always be defined in detail in calls for tenders pursuant to Sec. 141 (1) of the Act.
For individual supplies associated with several categories merged together, a contract shall be assigned to a particular category based on the focus of each category.
Similarly, if a contract involves more types of public contracts, the main subject of the public contract (partial supply) is determined according to the subject of supply with a higher expected value pursuant to Sec. 15, No. 2 of the Act on Public Procurement.
The Contracting Authority entering public contracts into the DPS at irregular intervals depending in particular on operating needs of individual sectors of the Contracting Authority. Also, volumes of individual public contracts awarded within the DPS are foreseen from single units to dozens of units in particular public contracts.
The subject of performance of a public contract shall be specified, according to possibilities of the Contracting Authority, for a specific place of performance (workplace). Under Sec. 100 (1) of the Act, the Contracting Authority reserves the right not to realize the entire expected amount of the performance requested. Such decision of the Contracting Authority does not give right to the supplier to charge any fees, contractual penalties or compensation for damages, unless otherwise specified in the specifications.
Together with supply, individual public contracts entered into the DPS may also request "related support" at the place of performance of the particular public contract, including at least transportation, assembly, commissioning and training. More details will be described in the specific purchase contract.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    16.07.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    20.08.2018