Veřená zakázka

Dostavba kanalizace Kobeřice

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je výstavba nové gravitační kanalizace pro veřejnou potřebu v lokalitě Chaloupky, ul. Vrbová, ul. Osmilány a u požární nádrže, tedy v intravilánu obce Kobeřice, včetně čtyř kusů lokálních balených čerpacích stanic (ČS). Převážná část kanalizace bude umístěna v místních asfaltových komunikacích. V rámci stavby jsou navrženy dvě lokální čerpací stanice ČS 1 a ČS 2, které budou vybudované na stávající splaškové kanalizace v lokalitě Jasanová. Další lokální čerpací stanice ČS 3 je navržena v lokalitě U Lesa.
S ohledem na spádové poměry území, bude na tuto ČS napojena nová splašková kanalizace navržená pro odkanalizování stávající zástavby v této části obce. Další lokální čerpací stanice ČS 4 bude u požární nádrže.
Výtlačné potrubí ČS bude napojeno do nově navržené gravitační kanalizace. Likvidace odpadních vod z celého řešeného území bude probíhat na stávající mechanicko-biologické ČOV Kobeřice, která má dostatečnou kapacitu i čistící efekt pro likvidace odpadních vod.
V průběhu provádění stavby je nutné respektovat stávající objekty, provozy a sítě technického vybavení v prostoru výstavby.
Účelem výstavby nové splaškové kanalizace je vytvořit předpoklad pro důsledné odkanalizování stávající zástavby v dotčených částech itravilánu obce Kobeřice, tedy vytvořit předpoklad pro odvedení koncentrovaných splaškových odpadních vod na ČOV Kobeřice, kde bud zajištěna jejich důsledná likvidace.

Zhotovitel vyhotoví dílenskou dokumentaci dle potřeby pro řádné zhotovení díla.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    15.04.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    20.05.2024