Veřená zakázka

Dopravní obsluha lokality Pod Zámečkem – nové komunikace VD14, VD15 – studie

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Projekty a studie
CPV kódy:
71241000-9 - Studie proveditelnosti, poradenství, analýza
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je zpracování dopravní studie – návrh řešení vedení komunikací označených v Územním plánu Frýdku-Místku jako VD14 a VD15 (podklad v příloze). Jedná se o novostavbu dvou nových komunikací a lokální rozšíření jedné komunikace, včetně chodníků a sítí technické infrastruktury (cca 1,5 km komunikací ve dvoupruhové kategorii, šíře veřejného prostranství min. 8 m). Návrh bude řešit dopravní obsluhu území východně od ulice Černá cesta, které je z části zastavěno rodinnými domy. Dle územního plánu jsou zde situovány poměrně rozsáhlé zastavitelné plochy pro výstavbu rodinných domů. S budoucí výstavbou se dá předpokládat zvýšení dopravní zátěže v lokalitě, stávající dopravní síť komunikací kapacitně neodpovídá výhledovému zvýšení dopravy v souvislosti s novou výstavbou rodinných domů.
Součástí návrhu bude technický popis, výkresová část (situace, řez), odhad nákladů na vybudování stavby a soupis dotčených pozemků a jejich vlastníků. Bude prověřena možnost napojení na silnici D48 (odbočení vpravo).
Před zahájením zpracování studie bude provedeno místní šetření a průzkumy.
Studie bude plnohodnotným podkladem pro zpracování dalšího stupně projektové dokumentace.
Součástí plnění díla je i účast zhotovitele na kontrolních dnech v průběhu realizace díla a účast na prezentacích výstupů dokončeného díla (2-3 konzultace se zástupci statutárního města Frýdku-Místku, 1-2 konzultace s Policií ČR a dalšími dotčenými orgány).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    08.09.2022