Veřená zakázka

DOPLNĚNÍ VENKOVNÍHO SPORTOVIŠTĚ U VSTUPU DO OBORY HVĚZDA

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
OstatníMateriál, součástky a náhradní díly
CPV kódy:
37535200-9 - Vybavení hřišť
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky malého rozsahu je doplnění stávajích workoutových prvků při vstupu do Obory Hvězda z ulice Za Oborou:

Šplhací sestava čtvercového tvaru výšky alespoň 3 metrů ( pro dospělé osoby ), ve které bude zakomponována šplhací tyč, šplhací lano, kruhy a hrazdy. Materiálové provedení konstrukce z lepených borovicových hranolů ( stejné provedení jako již umístěné prvky + nerezové tyče ), pod sestavou bude instalována gumová bezpečnostní rohož v rozsahu cca 6 x 6 metrů konstruovaná do výšky volného pádu 3 metry. Kotvení do země pomocí pozinkovaných patek.

Hřiště na petanque o rozměrech 4 x 15 metrů, ohraničené dubovým práhem, který bude impregnován proti hnilobě. Skladba hřiště v detailech v příloze č.1. Část tohoto hřiště bude použitelná jako kuličkové s integrovaným důlkem, který bude vytvořen z odřezku typového plastového kanalizačního potrubí DN 110 a jako poklop bude použita typová kanalizační zátka, aby se hřiště dalo bez omezení použít pro petanque.

Podél hřiště na petanque bude umístěna a zabudována sestava stolu a dvou laviček s opěrkami. Materiálové provedení - dřevo + kovová pozinkovaná konstrukce.

Bradla v materiálovém provedení stejném jako již umístěné prvky ( lepené borovicové hranoly + nerezové tyče ). Na zařízení bude umístěn piktogram s návodem pro užívání prvku. Zároveň bude rovněž doplněna bezpečnostní gumová rohož v rozsahu 5 x 3 metry.

Zemní trampolína o rozměrech 2 x 2 metry včetně obvodové plochy tvořené pryžovým černým lemem. Trampolína bude čtvercového tvaru o vlastní skákací ploše 1,5 x 1,5 metru a bude instalována včetně pryžového lemu - způsob instalace je vyobrazen v příloze č.2. Základ trampolíny bude vyroben z vysoce stabilní žárově zinkované oceli. Trampolína bude mít extrémně odolnou skákací matraci se všitým ocelovým lankem proti prořezání. Bude odolná proti povětrnostním vlivům a UV záření.

Stojan na kola - z odolného nerezového materiálu nejméně pro 6 kol s možností uvázání

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    01.06.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    09.06.2020