Veřená zakázka

Domov pro seniory a Pečovatelská služba v Žatci: Stavební úpravy osmi pokojů v 1. NP (č.p. 642, 845 a 852), Šafaříkova 845, Žatec

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Jedná se o podlimitní veřejnou zakázku „Domov pro seniory a Pečovatelská služba v Žatci: Stavební úpravy osmi pokojů v 1. NP (č.p. 642, 845 a 852), Šafaříkova 845, Žatec“ na stavební práce, zadávanou v souladu s § 52 písm. a) a § 53 ZZVZ ve zjednodušeném podlimitním řízení.
Stavební úpravy budou prováděny za plného provozu domova pro seniory rozdělené do čtyř etap. Stavební úpravy se týkají části 1. nadzemního podlaží objektů č.p. 642, 845 a 852 (vnitřně komunikačně propojeného). Stavební práce zahrnují rekonstrukci 8 mi pokojů pro klienty včetně sociálního zařízení u těchto pokojů a dále také změnu využití jednoho pokoje pro klienty s vytvořením sociálního zařízení (původní koupelna). Dále bude provedena rekonstrukce koupelny pro klienty, kteří nemají sociální zařízení na pokojích. Také budou provedeny drobné stavební práce na chodbě. Práce se týkají části 1. nadzemního podlaží a drobné práce (napojení na rozvody vody a vytápění) ve sklepní části objektu.
Stavba není umístěna v památkové rezervaci, památkové zóně, zvláště chráněném území ani v záplavovém území. Stavba je však umístěna na hranici ochranného pásma památkové rezervace, projekt se nedotýká zájmů památkové péče a stavební úpravy se nedotknou fasády objektu. Objekt neleží ve zvláště chráněném území, stavba není umístěna v záplavovém území. Objekt je umístěn v intravilánu města Žatec. Objekt se nachází v plochách Veřejné infrastruktury – občanské vybavení – bez dalších požadavků. Stavba je provedena v souladu s územně plánovací dokumentací.

Podrobnější informace jsou uvedeny v dalších částech zadávacích podmínek, resp. v přílohách zadávací dokumentace, jimiž jsou Projektová dokumentace, Soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr a Závazný vzor smlouvy

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    20.02.2020