Veřená zakázka

Dolní Újezd – infrastruktura v zóně 9

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Účelem užívání stavby je vybudování technické infrastruktury pro zónu č. 9, ve které je počítáno s napojením 21ks rodinných domů v obci Dolní Újezd, okr. Přerov.
Návrh infrastruktury je proveden na orné půdě za hřbitovem v obci Dolní Újezd. Do stávající a nové komunikace budou uloženy nové inženýrské sítě (vodovod, splašková kanalizace, dešťová kanalizace, plynovod, elektrické kabely veřejného osvětlení a rozvod elektro NN), jejichž dispoziční uspořádání respektuje ČSN 73 60 05 - Prostorové uspořádání technického vybavení.
Nová komunikace š.5,0m dl. 355,338m s živičným krytem ukončená obratištěm bude napojena na přístupovou komunikaci na pozemku par. č.2069/2 k.ú. Dolní Újezd, na které bude vzhledem k nedostačující šířce zbudována nová výhybna, aby umožňovala vyhýbání dvou protijedoucích vozidel. Šířka komunikace se odvíjí od šířky veřejného prostoru, který činí pro zónu č.9, 10,0m. Veřejný prostor je rozdělen na zeleň šířky cca šířky 1,85m, chodník šířky 2,1m, komunikaci šířky 5,0m a zeleň šířky 1,05m. K jednotlivým parcelám bude zřízen sjezd šířky 4,0m. Nová dvoupruhová místní komunikace SO 100 je začleněna do funkční skupiny C směrově nerozdělené, kategorie MO2cp – 30km/hod, dopravního zatížení třídy V-D1-N-2. Komunikace je zakončena obratištěm pro nákladní vozidla do délky 10m a pro 22t tříosé vozidlo pro svoz odpadu. Odvodnění komunikace je řešeno pomocí 13ks uličních vpustí zaústěných do SO 301 Dešťové kanalizace s odtokem do melioračního kanálu obce a vodoteče Lubeň. Pěší doprava bude řešena po novém chodníku, který bude krátkou dlážděnou neprůjezdnou cestou (dl. 36,7m) spojen se stávající zástavbou obce. Doprava v klidu bude řešena na pozemcích jednotlivých rodinných domů.
Realizace SO 100 Komunikace, chodník bude řešena v rámci dvou etap. Rozsah jednotlivých etap je definován Projektem a Rozpočtem.
Podrobný rozsah stavebních a montážních prací, které požaduje zadavatel realizovat, je blíže specifikován v Projektu a v Rozpočtu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    31.03.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.04.2020