Veřená zakázka

Dokumentace pro provedení stavby Ořechov, Vážany - odkanalizování

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
71300000-1 - Technicko-inženýrské služby
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace pro provádění stavby a zadání veřejné zakázky.
Projekt řeší výstavbu kanalizace a ČOV pro 1300 EO v obcích Ořechov a Vážany. Navržená stavba je v souladu s územním plánem obcí. Odpadní vody budou svedeny na novou společnou ČOV pod obcí Ořechov.
Projektová dokumentace bude zpracována v rozsahu a v členění dle vyhlášky č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb, v platném znění (zejména se zohledněním změnové vyhlášky č. 405/2017 Sb.) a v rozsahu a podrobnostech dle vyhlášky č. 169/2016 Sb., o stanovení rozsahu dokumentace veřejné zakázky na stavební práce a soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr, v platném znění. Dokumentace rozpracuje stávající dokumentaci pro dokumentace pro územní řízení a stavební povolení (DUR + DSP), kterou zpracovala projekční firma CENTROPROJEKT GROUP, a.s., datum 4/2018, zak. číslo: 171513C a dále budou do dokumentace zapracovány podmínky a připomínky z předcházejícího sloučeného územního a stavebního řízení, včetně stanovisek dotčených orgánů. Dokumentace bude obsahovat kontrolní rozpočet stavby. Plnění předmětu veřejné zakázky bude rozděleno na následující výkonové fáze:
1. Projektová dokumentace pro provádění stavby, včetně plánu BOZP pro stupeň dokumentace DPS.
2. Dokumentace pro výběrové řízení a zadání veřejné zakázky, jejíž součástí bude i oceněný výkaz výměr (dále jen jako „DVZ“).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    28.11.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    16.12.2019