Veřená zakázka

Dodávky tepelné energie pro vytápění a ohřev vody pro ZŠ a MŠ v územním obvodu MČ Prahy 13 na období 1.1.2021 -31.12.2025

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Energie
Energie ->  EPC
Energie ->  Ostatní Technologie, stroje, přístroje a elektronikaOpravy, revize a servis
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
45232141-2 - Vytápění,
50721000-5 - Uvádění topných zařízení do provozu,
65400000-7 - Dodávky a rozvod jiných zdrojů energie,
65500000-8 - Provádění odečtů vodoměrů, elektroměrů apod.,
71314000-2 - Energetické a související služby
Popis:

Předmětem koncese je dodávka tepelné energie zadavateli, potažmo jeho příspěvkovým organizacím (odběratelům dle bodu 1.3. této Zadávací dokumentace), pro vytápění a ohřev vody, provoz tepelných zdrojů ve vlastnictví zadavatele (dále společně jen „infrastruktura“) a poskytování servisních a ostatních souvisejících služeb, jejichž bližší specifikace je vymezena v příloze č. 8 - Specifikace servisních a ostatních služeb a příloze č. 9 – Energetický management této zadávací dokumentace.
Předmětem koncese je i pacht zdrojů tepelné energie v nebytových prostorách na adresách odběrných míst dle přílohy č. 1 této Zadávací dokumentace, které jsou ve vlastnictví zadavatele, a to za účelem zajištění výroby a dodávek tepla a teplé užitkové vody do odběrných míst určených zadavatelem.
Dodavatel bude svým jménem a na své provozní riziko a odpovědnost užívat nebytové prostory, v nichž se nachází zdroje tepelné energie, a technologie určené k výrobě tepla a teplé užitkové vody, včetně zajištění veškerých provozních úkonů s tím spojených. Jedná se o nákup všech vstupních energií, zajištění provozu, provádění veškerých oprav, revizí a servisu, které jsou pro provoz nutné tak, aby propachtovaný majetek byl po celou dobu trvání smluvního vztahu udržován v řádném technickém a provozuschopném stavu, a mohl sloužit svému účelu i po skončení pachtovního vztahu.
Účelem řízení je uzavření všech těchto smluv s jedním vybraným dodavatelem:
1. pachtovní smlouvy o pachtu zdrojů tepla v nebytových prostorech mezi zadavatelem a vybraným dodavatelem, jejíž závazný vzor tvoří přílohu č. 5 této zadávací dokumentace;
2. smlouvy o dodávce tepelné energie pro vytápění a ohřev vody mezi jednotlivými odběrateli (dle bodu 1.3. zadávací dokumentace) (dále jen „smlouva o dodávce tepla“) a vybraným dodavatelem, jejíž závazný vzor tvoří přílohu č. 4 této zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    05.11.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    07.12.2020