Veřená zakázka

Dodávky RTU a senzorové techniky pro Smart DTS

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
IT
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
48000000-8 - Balíky programů a informační systémy
Popis:

Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka RTU navržených dodavatelem, jejich parametrizace, nastavení a systémová integrace. Systémovou integrací je myšleno zajištění plné spolupráce se zařízeními třetích stran, a to formou předem dodané konfigurace nebo v případě potřeby zajištěním přímo na místě realizace stavby. K těmto zařízením také dodávka vlastní spotřeby
24 V DC pro použití ve VN rozváděči v DTS. V případě měření pomocí senzorů nebo kapacitních snímačů musí být součástí plnění i dodávka senzorů a jejich kalibrace s RTU. Předmětem veřejné zakázky je dále mimozáruční servis dle specifikace v servisní smlouvě. Podmínky dodávek, dalších požadavků souvisejících s plněním, podmínky, specifikace, předpokládané odebírané množství, záručních i mimozáručních servisních zásahů jsou uvedeny jednak v návrhu rámcové dohody, jednak v návrhu servisní smlouvy.
Přesné vymezení předmětu veřejné zakázky a ostatní požadavky související s jejím plněním, podmínky, specifikace a ostatní údaje jsou detailně specifikovány v návrhu rámcové dohody a servisní smlouvě, která tvoří nedílnou součást zadávací dokumentace, a v jejich přílohách.

Veřejná zakázka navazuje na zavedený systém kvalifikace s názvem „Systém kvalifikace - Dodávky RTU a senzorové techniky pro Smart DTS“, ev. č. ve Věstníku veřejných zakázek: Z2021-005129. K podání nabídky budou tedy vyzváni pouze dodavatelé zařazení v daném systému kvalifikace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.05.2022