Veřená zakázka

Dodávky květinových darů pro Pohřební a hřbitovní služby města Brna, a.s.

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Ostatní
CPV kódy:
03121210-0 - Květinové dekorace
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je uzavření SMLOUVY na dobu neurčitou na komplexní dodávky květinových darů pro Pohřební a hřbitovní služby města Brna a.s. (odstavce viz ZP)
10.7.1. Specifikace 1.části předmětu veřejné zakázky (tvořící kupní část SMLOUVY) je uvedena v tabulce číslo 2 s názvem „Krycí list nabídkové ceny – vzorový koš“. Zde je uveden seznam položek nejčastěji nakupovaných květinových darů. Jednotlivé položky vzorového koše obsahují též předpokládané odebírané množství za 12 měsíců trvání smlouvy. Zadavatel požaduje, aby všechny nabízené květinové dary v rámci vzorového koše byly v nabídce účastníka oceněny a doplněny fotografiemi.
10.7.2. Specifikace 2.části předmětu veřejné zakázky (tvořící komisionářskou část SMLOUVY) bude účastníkem zadávacího řízení v nabídce předložena v podobě katalogu (ceníku) květinových darů (nad rámec vzorového koše), jehož součástí budou i fotografie nabízených květinových darů.
10.7.3. Podrobné informace k realizaci objednávek a dodávek květinových darů včetně účtování cen dodávek květinových darů, jsou obsahem SMLOUVY.
10.7.4. Další požadavky zadavatele na plnění předmětu veřejné zakázky jinde neuvedené
10.7.4.1. Dodavatel se podáním své nabídky zavazuje k dodání předmětu veřejné zakázky do v jednotlivých objednávkách sjednaných míst plnění a v termínech ve SMLOUVĚ sjednaných;
10.7.4.2. dodavatel se podáním své nabídky zavazuje k zajištění přepravy květinových darů v klimatizovaných vozech.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    21.10.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    21.11.2022