Veřená zakázka

Dodávky kancelářských židlí pro LF MU – rámcová dohoda - jaro 2023

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Nábytek
Nábytek ->  Kancelářský
CPV kódy:
39130000-2 - Kancelářský nábytek
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek kancelářských židlí pro pracoviště Lékařské fakulty Masarykovy univerzity, podrobně specifikovaných v technických podmínkách zadavatele a provedených za obchodních podmínek specifikovaných v příloze A zadávací dokumentace.
Účelem veřejné zakázky je zajistit dostatečně kvalitní kancelářské židle vhodné pro pracovníky zadavatele, kteří při výkonu své pracovní činnosti tráví většinu pracovní doby (téměř celou) v sedě na kancelářské židli. Tyto skutečnosti byly zadavatelem zohledněny v technických podmínkách této veřejné zakázky. Zadavatel tímto apeluje na dodavatele, aby rovněž konkrétní nabízené modely kancelářských židlí dostatečně reflektovaly zamýšlený účel této veřejné zakázky, pro který je zadávána.
Výsledkem výběrového řízení bude uzavření rámcové dohody mezi zadavatelem a vybraným dodavatelem. Rámcová dohoda bude uzavřena s jediným účastníkem s tím, že v ní budou obsaženy a vymezeny všechny podmínky plnění veřejných zakázek zadávaných na základě uzavřené rámcové dohody.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    28.02.2023