Veřená zakázka

Dodávky energií – Brušperk - Předběžné tržní konzultace

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Energie
Energie ->  Elektřina a plyn
CPV kódy:
09123000-7 - Zemní plyn,
09310000-5 - Elektrická energie
Popis:

Zadavatel si Vás dovoluje požádat o zaslání odpovědí na otázky uvedené v části II dokumentu předběžných tržních konzultací. Na základě zaslaných odpovědí budou připraveny zadávací podmínky způsobem, který umožní účast co nejširšího okruhu dodavatelů.

Zadavatel připravuje zadávací řízení jako centrální zadavatel pro jím zřízené příspěvkové organizace a pro sebe. Předmětem dvou samostatných zadávacích řízení budou:

a) fyzické dodávky elektřiny a sdružených služeb včetně zajištění distribuce elektřiny a systémových služeb pro zadavatele v kvalitě dle vyhlášky Energetického regulačního úřadu č. 540/2005 Sb., o kvalitě dodávek elektřiny a souvisejících služeb v elektroenergetice, ve znění pozdějších předpisů, v souladu s energetickým zákonem, a ve smyslu vyhlášky Energetického regulačního úřadu č. 408/2015 Sb., o pravidlech trhu s elektřinou a zásadách tvorby cen za činnost operátora trhu s elektřinou a provedení některých dalších ustanovení energetického zákona, ve znění pozdějších předpisů a příslušných prováděcích vyhlášek. Předpokládané roční množství dodávané energie pro stávající odběrná místa je 705,175 MWh, z toho VN 398,1 MWh a NN 14,943 MWh a pro VT VN 292,1 MWh.
Předmětem plnění je i zajištění regulovaného přístupu k přenosové soustavě a distribučním soustavám a zajištění systémových služeb.

b) fyzické dodávky zemního plynu do odběrných míst s převzetím závazku zadavatele odebrat zemní plyn z plynárenské distribuční soustavy včetně přenesení odpovědnosti za odchylku na dodavatele podle energetického zákona, vyhlášky č. 349/2015 Sb., o Pravidlech trhu s plynem, ve znění pozdějších předpisů a ve smyslu vyhlášek Energetického regulačního řadu v platném znění. Předpokládané roční množství dodávaného plynu pro stávající odběrná místa je 2 224,391 MWh.
Předmětem plnění je i zabezpečení přepravy, distribuce a případného uskladnění zemního plynu .

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    20.05.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    27.05.2022