Veřená zakázka

Dodávka židlí pro divadlo Pražské konzervatoře

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Nábytek
Nábytek ->  Kancelářský
Nábytek ->  Ostatní
CPV kódy:
39110000-6 - Sedadla, židle a související výrobky a jejich díly,
39111200-5 - Divadelní sedadla
Popis:

Rozhodnutím hodnotící komise zadavatele ze dne 03. 12. 2020 bude osloven pouze jeden jediný vybraný dodavatel.

Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zcela nových, nepoužitých diváckých židlí pro divadlo Pražské konzervatoře se sídlem na adrese „Na Rejdišti 1, Praha 1, Česká republika„ do místnosti určené Zadavatelem v souladu s výzvou k cenové nabídce, případně zadávací dokumentací.

Specifikace veřejné zakázky:

Divácké židle SITTY SI 4103 – 100 ks

Nové divácké židle pro divadlo Pražské konzervatoře budou překližkové, bez područek. Buková skořepina, na kovovém čtyřnohém rámu z trubky o ø 20x1,5 mm v povrchové úpravě odolné černé práškové barvy, je ze zadní strany opatřena vysokotlakým laminátem v černé barvě a z přední strany černým čalouněným segmentem po celé délce skořepiny v tloušťce čalounění PUR pěny 10 mm. Čalounění černé - sk. A - Era nebo Phoenix.
Součástí židle jsou kloubové nastavitelné kluzáky s filcem a kovové spojky do řad kovové - chromované, které se při manipulaci nebo stohování jednoduše sklopí do krytu pod sedákem.

čalouněný segment sedáku a opěráku - vcelku
stohovatelnost 6 ks
černý laminát na skořepině - přední i zadní strana
kostra 4 nohy - nástřik černá

Plnění veřejné zakázky bude realizováno ode dne podpisu smlouvy na realizaci veřejné zakázky, a to dle realizace konkrétního plnění veřejné zakázky, nejdéle však do 30. 12. 2020.

Odůvodnění veřejné zakázky:
Divácké židle v divadle Pražské konzervatoře jsou ve velice špatném stavu a není již možná oprava. Vzhledem k jejich desetiletému intenzivnímu užívání, zahrnující častou manipulaci, hrozí nebezpečí úrazu nejen zaměstnancům, pedagogům a žákům, ale i návštěvníkům divadla (roztrhané sedáky, nestabilita židle, nefunkční spojení mezi židlemi nebo ulomené opěrky). Mnohé kusy jsou již opotřebované natolik, že ztrácí svou funkčnost.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    03.12.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    11.12.2020