Veřená zakázka

Dodávka vstřikovacího lisu, sušičky a temperačního zařízení

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42000000-6 - Průmyslové stroje
Popis:

Veřejná zakázka je rozdělena na 3 samostatné části. Dodavatel může podat nabídku na jednu nebo více částí veřejné zakázky. Není-li stanoveno (vyspecifikováno pro každou část) jinak, uvedená ustanovení zadávací dokumentace platí shodně pro všechny čtyři části veřejné zakázky. Na každou z částí zakázky je třeba podat samostatnou nabídku!

Část 1 zakázky:
Předmětem plnění této části zakázky je dodávka hydraulického vstřikovacího lisu s uzavírací silou minimálně 350 tun s manipulátorem, včetně dodání do místa plnění, instalace, zprovoznění a zaškolení obsluhy za podmínek uvedených v návrhu kupní smlouvy, který tvoří přílohu č. 1 ZD „Návrh smlouvy“ (dále též jen „Návrh smlouvy“).

Část 2 zakázky:
Předmětem plnění této části zakázky je dodávka sušičky granulátu o objemu minimálně 200 litrů včetně dodání do místa plnění, instalace, zprovoznění a zaškolení obsluhy za podmínek uvedených v návrhu kupní smlouvy, který tvoří přílohu č. 1 ZD „Návrh smlouvy“ (dále též jen „Návrh smlouvy“).


Část 3 zakázky:
Předmětem plnění této části zakázky je dodávka temperačního zařízení s minimální teplotou nahřívání 140 ºC včetně dodání do místa plnění, instalace, zprovoznění a zaškolení obsluhy za podmínek uvedených v návrhu kupní smlouvy, který tvoří přílohu č. 1 ZD „Návrh smlouvy“ (dále též jen „Návrh smlouvy“).

Všechna zařízení (lis, sušička, temperační zařízení) musí být homologovány pro český trh a dodavatel musí závazně garantovat zadavateli, že se bude jednat o autorizovaný prodej.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    08.12.2020