Veřená zakázka

Dodávka technologie stravování v rámci projektu „Revitalizace ZŠ a MŠ Kvasiny – SO 03 – Rekonstrukce kuchyně

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Elektronika
CPV kódy:
39220000-0 - Kuchyňské zařízení, domácí potřeby a zařízení pro pohostinství,
39221000-7 - Kuchyňské zařízení
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je dodávka technologie školní kuchyně a ostatních částí stravovacího provozu v budově Základní školy Kvasiny. Nyní probíhá rekonstrukce kuchyně spočívající ve vnitřních úpravách dispozice a přístavby v rámci akce „Revitalizace ZŠ a MŠ Kvasiny – SO 03 – Rekonstrukce kuchyně“, která by měla být dokončena nejpozději do 20. 12. 2025. V rámci dodání předmětu veřejné zakázky je nutná maximální součinnost s generálním dodavatelem stavby.

Technologie je navržena tak, aby vyhovovala plánované kapacitě a všem normám. Dispoziční uspořádání je rozděleno do samostatných úseků, které jsou navrženy tak, aby nedocházelo ke křížení čistých úseků s nečistými. Kuchyň bude sloužit k přípravě obědů pro žáky ZŠ a obědů a svačin MŠ. Kuchyň bude napojena na nové instalace v objektu. Trasy jednotlivých instalací řeší jednotlivé profese (elektro, ZTI, vzduchotechnika).

Celková koncepce kuchyně je rozdělena na jednotlivé sekce od chlazení a skladování potravin přes přípravu, tepelnou úpravu a výdej jídel až po mytí použitého nádobí, tak aby vyhovovala současným hygienickým předpisům.

Řešená část provozu je umístěna v jednom podlaží – 1. NP a skládá se z těchto úseků:
- Příjem a skladování potravin suchých a chlazených, skladování odpadků, obalů, atd.
- Výrobní úseky
- Výdej jídel
- Mytí nádobí (stolní, provozní)
- Mytí a skladování termoportů

Součástí předmětu plnění je také montáž zařízení na připravené přívody elektroinstalace, vodoinstalace a kanalizace, součástí předmětu dodávky je dále použitý montážní materiál, zprovoznění, kalibrace jednotlivých dodaných zařízení, seřízení, odzkoušení, základní technické zkoušky zaškolení obsluhy, rozšířené kuchařské zaškolení obsluhy, odvoz a ekologická likvidace obalových materiálů.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    16.07.2025
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    28.07.2025