Veřená zakázka

Dodávka technologie stravování v rámci projektu: "Kulturní dům Kvasiny"

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Královéhradecký kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Elektronika
CPV kódy:
39221000-7 - Kuchyňské zařízení
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je dodávka technologie kuchyně a ostatních částí stravovacího provozu v kulturním domě v obci Kvasiny. Nyní probíhá novostavba kulturního domu, přičemž měla by být dokončena nejpozději do 31.3.2023. V rámci dodání předmětu veřejné zakázky je nutná maximální součinnost s generálním dodavatelem stavby.

Technologie je navržena tak, aby vyhovovala plánované kapacitě a všem normám. Dispoziční uspořádání je rozděleno do samostatných úseků, které jsou navrženy tak, aby nedocházelo ke křížení čistých úseků s nečistými. Kuchyň nebude sloužit k celodennímu stravování a technologie budou napojeny na nové instalace v objektu. Trasy jednotlivých instalací řeší jednotlivé profese (elektro, ZTI, vzduchotechnika, plyn).

Celková koncepce kuchyně je rozdělena na jednotlivé sekce od chlazení a skladování potravin přes přípravu, tepelnou úpravu a výdej jídel až po mytí použitého nádobí, tak aby vyhovovala současným hygienickým předpisům.

Provoz se skládá z těchto úseků:
- Příjem zboží
- Skladovací prostory
- Výrobní prostory
- Výdej jídel
- Mytí nádobí (stolní, provozní)
- Bar

Součástí předmětu plnění je také montáž zařízení na připravené přívody elektroinstalace, vodoinstalace, kanalizace a plynoinstalace, součástí předmětu dodávky je dále použitý montážní materiál, zprovoznění, kalibrace jednotlivých dodaných zařízení, seřízení, odzkoušení.
Podrobnější popis předmětu plnění (jednotlivých opatření a prvků) je uveden v Projektové dokumentaci pro technologii stravování a Soupisu dodávek k ocenění (Specifikace předmětu koupě) zpracovaných společností TeS, spol. s r.o. Chotěboř, se sídlem: Zednická 558, Chotěboř (dále též jen „projektová dokumentace“ a „soupis dodávek k ocenění“) – přílohy č. 4 a 5 Výzvy.

Podrobněji viz Výzva k podání nabídky vč. Zadávací dokumentace a pokynů pro zpracování nabídky a její přílohy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    12.04.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    26.04.2022