Veřená zakázka

Dodávka Technologie pro Fluidní sušení a chlazení

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42000000-6 - Průmyslové stroje,
42210000-1 - Stroje na výrobu potravin, nápojů a pro zpracování tabáku
Popis:

Předmětem zakázky je:
• Nákup plynového zařízení pro fluidní sušení a chlazení naklíčených semen, které má zajistit stabilní výkonnost, spolehlivost a přesnost sušení polotovarů nebo finálních produktů a jejich následné vychlazení v rámci nového vývoje a výroby výrobků na bázi klíčených obilovin, pseudoobilovin a luštěnin. Cílem nového zařízení je zajistit trvalou a standardní vysokou jakost výstupního produktů z naklíčených zrn při zachování jejich vysokých zdravotních benefitů (jasně definovaných lékařskými studiemi o zdravotních benefitech a navýšení obsahu nutričně prospěšných látek u klíčených celých zrn obilovin, pseudoobilovin a luštěnin) tzn. zachování množství vitamínů sk. B, vit. C, folátů, vlákniny, esenciálních aminokyselin jako např. lysin atd. Zařízení musí být vybaveno rozprostíracím zařízením pro šetrné rozprostření naklíčených semen nebo finálních směsí z naklíčených semen na pás fluidního sušícího zařízení, které má zajistit stabilní výkonnost, spolehlivost, šetrnost a přesnost rozprostření. Cílem rozprostíracího zařízení je zajistit trvalou a standardní vysokou jakost výrobní operace, u které dochází k rozprostření na sušící pás při zachování vysokých požadavků na definovanou vrstvu směsi, sílu stlačení a zachování celistvosti křehkých surovin použitých v těchto směsích (např. celistvost klíčků zrna po rozprostření). Zařízení musí být vybaveno sekcí ( s fluidním chlazením), ve které dojde k vychlazení sušeného produktu na definovanou teplotu.
• Celá technologie musí být dodána s ovládacími prvky a kompletní elektroinstalací dle přílohy CH a I této zadávací dokumentace.
• Součástí plnění je dále zajištění všech činností souvisejících s montáží nových zařízení a komplexním přezkoušením dodané výrobní technologie pro sušení. Součástí dodávky je také doprava do místa určení, montáž a instalace, uvedení zařízení do provozu a následný záruční servis. Montáž a připojení k energetickým zdrojům: elektřina, plyn, tlakový vzduch je v režii zadavatele.
• Realizace předmětu plnění bude probíhat v souladu s pokyny zadavatele, dále dle obecně závazných právních předpisů, ČSN, ostatních norem a pravidel Programu rozvoje venkova, operace 16.2.2.
• Klasifikace předmětu zakázky (CPV):
Kód předmětu zakázky dle číselníku Common Procurement Vocabulary (CPV) je: 42215200–8 stroje pro zpracování potravin a 42000000-6 - Průmyslové stroje

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    18.04.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.05.2019