Veřená zakázka

Dodávka technologického vybavení pro Papírnu Aloisov a.s.

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Olomoucký kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42800000-4 - Stroje na výrobu papíru a lepenky
Popis:

Zakázka je přiměřeně § 35 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, rozdělena na části (dle názvosloví pravidel dílčí části). Zadavatel umožňuje podat nabídku na jednu, více či všechny části. Není-li uvedeno jinak, platí ustanovení těchto zadávacích podmínek pro každou část zakázky.
Předmět zakázky je dělen na 3 dílčí plnění. Jednotlivá dílčí plnění jsou označena „ TAŠKY, SÁČKY, ŘEZAČKA“. Dodavatel se může účastnit jednoho, dvou i všech dílčích plnění. Každé dílčí plnění bude hodnoceno samostatně.
Část 1: Tašky
Předmětem zakázky je dodávka: Stroj s flexobarevným tiskem na výrobu travních tašek s plochými uchy
Na této technologii budou vyráběny travní tašky. Vzhledem k tomu, že je tato linka kontinuální, bude na tomto stroji proveden kromě samotné výroby tašky i ucha a její potisk. V jednom procesu bude možné vyrábět různé rozměry tašek od malých až po velké odnosné tašky. Tento stroj bude řízen počítačovým řídicím systémem.
Předpokládaná hodnota dílčí části TAŠKY – Stroje s flexobarevným tiskem na výrobu travních tašek s plochými uchy je 477.000 USD bez DPH.
Část 2: Sáčky
Předmětem zakázky je dodávka: Stroj s flexobarevným tiskem na výrobu papírových sáčků
Na této technologii budou vyráběny papírové sáčky. Tato linka je taktéž kontinuální, to znamená, že i zde bude kromě samotné výroby sáčků probíhat také jejich potištění dle přání zákazníka. Stejně tak i tato technologie bude opatřena řídicím systémem a bude možné na ní vyrábět různé rozměry sáčků.
Předpokládaná hodnota dílčí části SÁČKY – Stroje s flexobarevným tiskem na výrobu papírových sáčků je 102.000 USD bez DPH.
Část 3: Řezačka
Předmětem zakázky je dodávka: Stroj na řezání a navíjení
Tento stroj bude sloužit k řezání papíru (z kotoučů) na proužky různých rozměrů, které budou na jiném samostatném stroji na výrobu tašek vlepeny do travní tašky zevnitř a budou použity k přilepení uší.
Předpokládaná hodnota dílčí části ŘEZAČKA – Stroje na řezání a navíjení je 37.000 USD bez DPH.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    08.10.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    09.11.2020