Veřená zakázka

DODÁVKA TECHNOLOGICKÉ LINKY PRO STÁČENÍ MINERÁLNÍCH VOD V RÁMCI PROJEKTU ROZVOJ BOHEMIA HEALING MARIENBAD WATERS A.S. V MARIÁNSKÝCH LÁZNÍCH

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
31700000-3 - Elektronická, elektromechanická a elektrotechnická zařízení,
42000000-6 - Průmyslové stroje
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky, konkrétně dodávka technologické linky, která umožňuje stáčení minerálních vod.

Technický popis jednotlivých prvků dodávky:

• Depalizátor nového skla je automatické zařízení, kde po navezení palety lahví do určeného prostoru a odstranění folie obsluhou shrnovací rám odebírá lahve po jednotlivých vrstvách. Součástí stroje je manipulátor pro odběr papírových proložek. Je vybaven dálkovou správou.
• Plnič lahví je plně automatický stroj pro vystřikování lahví před naplněním, plnění sycených a nesycených nápojů do skleněných lahví a jejich uzavírání hliníkovými uzávěry včetně dopravníku uzávěrů s UV lampou a úpravy pro vyšší mikrobiologickou čistotu. Je vybaven dálkovou správou.
• Inspektor lahví. Zařízení slouží pro automatické vyřazování lahví s nesprávnou hladinou nápoje a lahví bez uzávěru na akumulační pás.
• Objemový výrobník nápojů je automatické zařízení, které po nastavení požadovaných vstupních parametrů umožňuje výrobu sycené vody s obsahem CO2, sycených a nesycených nápojů s přídavkem sirupů či extraktů.
• Etiketovací stroj č. 1 je plně automatický rotační stroj pro etiketování celoobvodové plastové etikety na různé typy lahví. Je vybaven dálkovou správou.
• Etiketovací stroj č. 2 je kombinovaný plně automatický stroj pro etiketování kombinace etiket přední a zadní etiketa.
• Laserové popisovací zařízení je automatické zařízení určené pro označování zejména skleněných lahví datem výroby případně spotřeby a označením šarže.
• Ovinovací stroj je poloautomatický stroj sloužící pro zafixování seskládaného zboží na paletě, včetně předpínání folie a přítlaku.
• Akumulace vody sestává z 10 akumulačních nerezových nádrží pro přetlak do 2 barů včetně redukční filtrační stanice CO2, nerezového produktového a sanitačního potrubního systému, armatur.
• CIP stanice a úpravna vody. CIP je plně automatická sanitační stanice umožňující nastavení programu čištění zásaditým roztokem, kyselým roztokem, desinfekčním roztokem případně umožňuje proplach vodou. Úpravna minerální vody je plně automatická jednotka sloužící k snížení obsahu železa a manganu v přírodní minerální vodě o výkonu 5000 litrů/hodinu. Je vybaven dálkovou správou.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.07.2017