Veřená zakázka

Dodávka „Světelná šipka velká“ - středisko Bruntál

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
31518200-2 - Pohotovostní osvětlovací zařízení
Popis:

Předmětem veřejné zakázky malého rozsahu je dodávka světelné šipky velké včetně signalizačního vozíku.
Specifikace předmětu soutěže:
Signalizační vozík se požaduje dvounápravový, minimální délka/šířka ložné plochy 3000/1400 mm, kola velikosti 13“, opěrné kolečko, 2 zadní výškově nastavitelné opěrné nohy, sklopná zadní rampa s tlumiči, masivní žárově zinkovaný rám, podlaha s protismykovou úpravou. Dále bude součástí signalizačního vozíku plnohodnotné rezervní kolo s držákem. Celková hmotnost vozíku min. 2 700 kg. Dopravní zařízení Z7, pojízdná uzavírková tabule typu II.
Signalizační vozík bude vybaven světelnou šipkou velkou s ochranou bednou trakční baterie. Trakční baterie s kapacitou min. 12 V/180 Ah. Retroflexní štít z červenobílých pruhů (třída RA2) se značkou C4 ø 900 mm (třída RA2) s ručně otočnou šipkou. Světelná šipka bude tvořena LED světly. Světla budou vyznačovat – světelná šipka vlevo (S8c), světelná šipka vpravo (S8d) a světelný kříž (S8e). Dopravní značení bude splňovat TP 66.
Legislativa:
-
V souladu s NV č. 378/2001 Sb. – průvodní a provozní dokumentace v českém jazyce, tj. Návod výrobce pro montáž, manipulaci, opravy, údržbu. Katalog náhradních dílů.
-
Výchozí a následné pravidelné kontroly a revize zařízení pro obsluhu, bezpečnostní pokyny, požární ochranu, ekologii, v návodu mimo jiné musí být uvedené i hodnoty škodlivých faktorů = hluk, vibrace.
-
Dokument ES prohlášení o shodě podle platných právních předpisů (směrnice 2006/42/ES, která je transformována do NV č. 176/2008 Sb.), v českém jazyce
-
Výrobní štítek musí obsahovat právním předpisem z.č. 22/1997 Sb. ve znění pozdějších předpisů a souvisejících předpisů, požadované údaje v souladu s TP mino jiné rok výroby, výrobní číslo, označení CE.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    18.03.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    28.03.2024