Veřená zakázka

Dodávka stavebních prací a modernizace a rekonstrukce systému vytápění

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45262600-7 - Různé specializované stavební práce
Popis:

Společnost vyhlašuje výběrové řízení na dodávku stavebních prací a modernizaci a rekonstrukci systému vytápění a to: Modernizace a rekonstrukce systému vytápění včetně výměny hlavního topného media a zateplení hlavní budovy, výměna a renovace otvorových prvků včetně dalších stavebních opatření, která mají vliv na energetickou náročnost výroby.
Modernizace a rekonstrukce systému vytápění:
Pro hlavní budovu budou instalovány dva kondenzační kotle. Kotel o výkonu cca 35 kW se zásobníkem pro přípravu TUV bude sloužit pro vytápění kanceláří a zázemí zaměstnanců. Kotel o výkonu cca 45 kW bude sloužit pro vytápění výrobní části budovy. Pro vytápění budovy dílen budou instalovány 2 ks plynových kotlů o výkonu á cca 45 kW. Celkem budou dodány 4 kotle.
Systémy vytápění a ohřevu vody musí splňovat minimální požadavky na energetickou účinnost a na emise podle Nařízení Komise (EU) č. 813/2013 o ekodesignu ohřívačů pro vytápění vnitřních prostorů a kombinovaných ohřívačů a podle Nařízení Komise (EU) 814/2013 o ekodesignu ohřívačů vody a zásobníků teplé vody.
Náklady na realizaci tohoto opatření zahrnují také kompletní zbudování plynové přípojky ze středotlakého rozvodu v obci včetně HUP, regulátoru tlaku plynu, nízkotlakého rozvodu do hlavní budovy i dílen, připojovacích armatur, teplovodních rozvodů, zdravotně technických instalací, topná tělesa, regulace apod.

Dodávka stavebních prací:
Jedná se o zateplení fasády přední části hlavní budovy, kde jsou umístěny kanceláře a zázemí zaměstnanců. Dále výměnu oken a dveří a zateplení stropu do půdy v hlavní budově. Zateplení obvodového pláště přední části polystyrenem EPS70F o síle 150 mm, výměnu oken a vstupních dveří za nové plastové prvky s U do 1,200 W/m2K a zateplení stropu budovy do půdy minerální vatou o síle 280 mm.

Jsou-li v ZD nebo jejich přílohách uvedeny konkrétní obchodní názvy, jedná se pouze o vymezení požadovaného standardu a zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    14.08.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    05.09.2018