Veřená zakázka

Dodávka sestavy HPLC-MS/MS systému

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Výzkum a vývojTechnologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
38000000-5 - Laboratorní, optické a přesné přístroje a zařízení (mimo skel)
Popis:

Jedná se o nákup sestavy UHPLC – MS/MS systému, popis minimálních technických požadavků na dodávku je v příloze číslo 5 – Požadovaná technická specifikace. Součástí dodávky musí být i nezbytné příslušenství pro provoz systému: 2x binární gradientová pumpa, autosampler (v uspořádání x, y, z), termostat kolon, hmotnostní spektrometr na bázi trojitého kvadrupolu, jednotný SW pro celou sestavu, základní i pokročilé zaškolení obsluhy. Součástí dodávky musí být zavedení vybraných analytických postupů. Převzetí je možné až po předvedení metod, které umožní stanovení všech analytů uvedených v příloze č. 5 Požadovaná technická specifikace. Výběr analytů a parametry metod byly zvoleny s ohledem na meze stanovitelnosti požadované směrnicí Evropského parlamentu a Rady 2008/105/ES (nezbytná podmínka pro účely prováděných stanovení).
Dodavatel po dodání a nainstalování sestavy zajistí její nastavení a vyladění tak, aby mohl doložit splnění požadavků na stanovení vybraných analytů podle přílohy č.1 kupní smlouvy - Instalační požadavky včetně dosažení zde uvedených LOQ. Dodavatel zajistí termín předání do 6 týdnů od instalace sestavy.
Součástí dodávky je bezplatné provedení výrobcem doporučeného servisu, včetně bezplatné výměny s tím souvisejícího spotřebního materiálu po dobu záruční lhůty.
Záruční lhůta se požaduje min. 24 měsíců ode dne převzetí sestavy

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    03.04.2020