Veřená zakázka

DODÁVKA PRUŽNÝCH MANTINELŮ A OCHRANNÝCH PLEXISKEL

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Ostatní
CPV kódy:
37450000-7 - Vybavení pro venkovní a halové sporty
Popis:

Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky je dodání nových pružných mantinelů a souvisejícího příslušenství v rámci haly Zimní stadion Na Lapači. Podrobně specifikováno níže a v projektové dokumentaci.

Místem plnění předmětné veřejné zakázky je Zimní stadion Na Lapači, Na Lapači 394, 755 01 Vsetín - Rokytnice, Česko, na parcele č. st. 1078 – k.ú. Rokytnice u Vsetína.

Cílem je dodávka a instalace pružných – flexibilních mantinelů a jejich příslušenství, přizpůsobených stávajícím dispozicím hřiště – herní ledové plochy a okolí z důvodu nutné výměny mantinelů a příslušenství, které již neodpovídá aktuálním pravidlům a požadavkům pravidel IIHF, na Zimním stadionu Na Lapači ve Vsetíně.

Předmět veřejné zakázky je rozdělen na tři objekty – jednoduchý popis:
SO 01 – DODÁVKA PRUŽNÝCH MANTINELŮ A OCHRANNÝCH PLEXISKEL
Dodávka a montáž nových kompletních pružných – flexibilních mantinelů pro lední hokej v parametrech daných aktuálními Pravidly ledního hokeje (IIHF, ČSLH, ELH). Konstrukce mantinelu bude horizontálně dělená, tak aby bylo možné její horní část kdykoliv částečně nebo i kompletně demontovat, a to i v době, kdy je na betonové ploše led. Dodávka a montáž ochranné sítě za brankami nad plexi nadstavbou mantinelů.
Parametry, vstupy a vjezdy na ledovou plochu dle plánu mantinelu (viz výkresová část).
Pružné mantinely budou dodány s možností osazení 2 ks zabudované led reklamní plochy do konstrukce pružného mantinelu, předpoklad velikosti led plochy je 640x2880 mm + konstrukční rám, místa pro umístění led reklamní plochy jsou patrna z výkresové části.
SO 02 – ÚPRAVY PLOCH SPOJENÝCH S VÝMĚNOU MANTINELŮ
Stávající plochy a zvýšené podlahy kolem mantinelů jsou nevyhovující. Po demontáži stávajícího povrchu a provedení instalace elektro (instalace přívodů NN a SLP – silových kabelů CYKY-J 3x2,5 v chráničce korugované ohebné červené DN 50 mm,dvouvrstvé, materiál HDPE/LDPE DN50 a dále datových kabelů – kabelů 2x FTP cat6 v chráničce korugované ohebné červené DN 40 mm,dvouvrstvé, materiál HDPE/LDPE a přípravu pro uložení optického kabelu – chránička HDPE DN32 k uvažovaným LED panelům) bude proveden nový fošnový záklop instalačních kanálů – nově je navržen z modřínových fošen tl.~50 mm (z důvodu zvýšené vlhkosti), dále podklad z nové vodovzdorné překližky tl. 15 mm a položení nového pryžového povrchu (celoplošně lepeno) – viz výkresová dokumentace.
SO 03 – NÁTĚR A LAJNOVÁNÍ HŘIŠTĚ
Po provedení instalace nových pružných mantinelů vč. ochranných skel bude provedeno důkladné očištění – vysátí stávajícího povrchu betonové chlazené desky. Následně bude proveden kompletní nátěr betonové plochy nátěrovou hmotou na bázi epoxidových pryskyřic – RAL 9010 – bílá a následně bude provedeno rozměření a lajnování hřiště pro lední hokej – červené a modré čáry, body a kruhy pro vhazování, brankoviště dle aktuálně platných pravidel LH – viz výkresová dokumentace.

Součástí dodávky není demontáž stávajících mantinelů.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    21.02.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    25.03.2024