Veřená zakázka

Dodávka OOPP (období 05/2023 - 04/2024)

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Oděvy, textilBezpečnostní služby a zařízení pro zabezpečení
CPV kódy:
35113400-3 - Ochranné a bezpečnostní oděvy
Popis:

Účelem této veřejné zakázky je, s využitím elektronické aukce (dále jen „e-aukce“), vystavení objednávky (uzavření kupní smlouvy), jejímž předmětem bude průběžná dodávka osobních ochranných pracovních pomůcek – obuvi, oděvů, rukavic a ostatních pracovních pomůcek dle položek specifikovaných v této zadávací dokumentaci, včetně bezplatného dodání, záručního servisu a jiných služeb, které s dodávkou souvisí.
Slova uvedená v této zadávací dokumentaci v jednotném čísle zahrnují i množné číslo a naopak, nevyplývá-li z kontextu této zadávací dokumentace jinak. Je-li v této zadávací dokumentaci uvedeno uchazeč/dodavatel/prodejce/prodávající případně zadavatel/objednatel/kupující má se za to, že jde
o významově shodná slova. Pokud je v této zadávací dokumentaci uvedeno „plnění“ myslí tím zadavatel, je-li to ve shodě s předmětem veřejné zakázky, též „dílčí plnění“.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka osobních ochranných pracovních pomůcek (dále jen „OOPP“) na období 05/2023-04/2024 specifikované v Příloze č. 2 této zadávací dokumentace. Zadavatel rozdělil předmětnou veřejnou zakázku na tři samostatné oddíly, v nichž každá položka tvoří samostatnou část. Každý účastník zadávacího řízení se může zúčastnit, tedy podat nabídku na libovolný počet oddílů veřejné zakázky a v něm požadované minimální množství položek (částí). Každá položka (část) veřejné zakázky bude hodnocena samostatně, jako by se jednalo o samostatné veřejné zakázky.
1. oddíl veřejné zakázky – Pracovní obuv
2. oddíl veřejné zakázky – Pracovní oděvy
3. oddíl veřejné zakázky – Pracovní rukavice, přilby a ostatní
Pro každou část (oddíl veřejné zakázky) bude vytvořena samostatná aukce.
Plnění bude probíhat prostřednictvím Nákupního portálu Moravskoslezského kraje na adrese https://np.pecosta.cz,(dále jen „Nákupní portál“).
Tyto dodávky jsou rovněž oprávněny objednávat i ostatní organizace Moravskoslezského kraje (dále také jen „MSK“), jejichž seznam je součástí této zadávací dokumentace a dále je uveden
a aktualizován na Nákupním portálu.
Vybraný dodavatel je povinen dodržet jím nabídnutou cenu vzešlou z e-aukce (výběrového řízení) po celou dobu garance ceny, tj. po období od 1. 5. 2023 do 30. 4. 2024. Cena bude po celou dobou zveřejněna na Nákupním portále.

Veřejná zakázka je realizována prostřednictvím elektronické aukce: https://msk.proebiz.com/vstup/aukce_seznam.php

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    26.02.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    08.03.2023